Burcuuuuu Kızlar 4 aylık gebeyim gebe kalmadan önce kuaföre gidiyordum ama baska sehire tasındıgımız için hiç gitmedim kuaförler kişiye özel agda acıyor mu bileniniz var mı acaba
tgcaty Burcuuuuu ztn spatula gbi tahta ile sürüyorlar tahta da yeni olmus oluyor ama agdayı herkese özel açmıyorlar burada
Nur1 Burcuuuuu canım bi kuaför bul ona danışarak kendine ağda alabilirsin giderken yanında götürüp kullanırsın
tgbhb Burcuuuuu ben de ağdaya gidiyorum. Yeni ağda açmıyor ama spatulayı sadece 1 kere kullanıyor. Her sürüşünde yeni spatula kullanıyor. Yıllardır aynı kuaföre gidiyorum o yüzden içim rahat.
Hatunnn Burcuuuuu yani mikrop kapmamaniz icin yeni agda acilmasi yeterli degil. Ortamin steril olmasi calisan kisinin temizligi de onemli.fiyatlar kuafore gore degisiyor bnm kuaforde toplam 180 filan oluyor komple tum bolgeler ile beraber
Albatros35 Bende başka ile taşındım. Ben genelde evde kendim yapıyorum. Evde yapmadığımda Benim kuaförüm bana bile her sürmesinde atıyo spatulayı. Bırak ki müşteri arasında kullanmayı. Cımbızı alkole koyuyo temizliyo. Titiz davranıyo.
Hatunnn tgcaty yani bahsettigim kuafor biraz ortalamanin ustunde bi kuafor tum vucut 150 filan. İstannbulla adana arasinda da fiyat farki olur biraz
Umutipek Canim benim cevrende bu isten anliyan biri varsa artuş agda ve pudrali konserve agda al.sicak suda ya mikro dalgada isitin.hem ekonomik hemde hijyenik olur.ne kendini kasarsin nede cebini.
Samiysfmrym Bende kuaförüm agda yapıyoruz komple vücut spatula falan sedye örtüsü eldiven hepsi tek kullanımlık oluyor ama agda kişiye özel olmuyor müşterinin istegine göre eger agdasını getirirse o agdayı kullanmak istiyorum derse yapıyoruz sizde bi danışın belki yaparlar
Ayshmm Kızlar kadının kadına göbek deliği ile diz kapağı arası haramdır,özel bölge ve bacağınızın üst bölümünü kendiniz yapın derim biraz uzun sürer belki ama inanın daha huzurlu olursunuz Allah kolaylık verir 🌸