BeyazPapatyam Merhaba, benim bulantım 6. haftada vardı fakat son günlerde bulantı tamamen bitti. 7 hafta 6 günlüğüz. Korkuyorum. Böyle olan var mı?
aysnrsvs BeyazPapatyam ne güzel işte tadını çıkar 😉 12 +1 haftalığız ööggg bögg geziyorum evin içinde ne yedigimden tat alıyorum ne su icebiliyorum
Ebruuuusalman BeyazPapatyam benimde 6 haftada cok vardi ama smdi. Hic yok gbi bazen bende korkuyorum insan ister istemez korkuyor gerci bu korkular saglicakla kucagimiza almadan bitmez
elfffffslu BeyazPapatyam canım benimde 5. haftamda başladı şuan 9+3 üm ama 2 haftadır beni rahatsız edecek bulantılarım yok başlarda çok kötüydüm prilam kullanıyordum şimdi çok nadir kullanıyrom o kadar az bulantım yok denecek kadar
BeyazPapatyam aysnrsvs bebeğime bişey olur diye korkuyorum valla 😪 razıyım öğüreyim ama bebeğim sağlıklı olsun inşallah
aysnrsvs BeyazPapatyam bulantı olması sağlıkli bebek demek değil tatlım için rahat olsun kanaman vs yoksa dert etme 😉
BeyazPapatyam Gulra sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah yarın doktor kontrolümüz var bakalım heyecanlıyız
Eylulykdz BeyazPapatyam benim de ilk gebelik düşük oldu 6 haftayken siz kaç haftalıksınız kalp atışı duydunuz mu
BeyazPapatyam aysnrsvs çok şükür kanamam yok ♥️ Burası iyi ki var ya ne güzel kafamız rahatlıyor dertleşiyoruz
Senaoztrk aysnrsvs geçen bı postta yazmışlar ki doktorlar diyorki bulantı olması daha iyi cnki bebekler daha sağlıklı oluyor die ay ne sinir olmuştum o yazana 😬😬
Aselll0767 Bende bugün tam 6. Haftadayım. Bulantı vs hiç bişey yok. Dün akşam çokk hafif geldi gitti onun dışında ne tiksinme var ne öğürme. İyi gidiyorum derken bir iki hafta sonra bi güncelleme yaparmışım 🙊😂
BusePolat Valla benim de ilk gebeliğin 6+3 deyim şuan 1 kere midem bulandı o da parfüm kokusundan dolayı harici hiç bulantim yok birde birsey sorucam kalp atışını duyan var mı ne zaman duydunuz
aysnrsvs BusePolat 6+2 de kese göründü bebek kalp atışı yoktu 9+2 de bebişi de gördük kalp atışlarını duyduk
BeyazPapatyam BusePolat ben çok erken duydum 5 hafta 6 günde. Fakat başka hastaneye gittiğimde bebeği göremedi bile daha çok küçüktür dedi cihazdan cihaza değişiyor bence
BusePolat Aselll0767 Benim eşim asker şırnağın bir köyündeyiz o yüzden sürekli izin alamiyo gorevler olduğu için bizde cumaya izin alabildik sen haber verirsin bana o zaman 🤗
Aysoshh Aselll0767 benimde tam 6 haftalık bugun çarşamba randevum var çok heycanlı insallah sağlıklı olurlar 🥰