emfa1803 Yarın şeker yuklemesı yaptıracağım kızlar Ankara GATA’da yaptıracağım orda yaptıran varmı nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz aç mı gıdıliyor
Denizyildizii emfa1803 Aç gidiliyor cnm. İlk aç karnına kan alınıyor. İçecek içiliyor 1. Saat ve 2. Saat toplam 2 kere daha kan alınıyor. Genelde hastaneler içeceği vermiyor eczaneden alin deniyor. Kaç gram yüklenecekse ona göre alıyorsunuz
Esraengin06 Ben geçen hafta yaptırdım canım özele gidiyorum 2 bardak şekerli su icirdiler bı kaç saate çıktı sonucum 140 çıktı ve doktorum yüksek dedi 1 hafta diyet yapıp tekrar gitcem açlık ve tokluk sekerime bakilcak inşallah bı sorun yasamam
emfa1803 Esraengin06 inşaAllah umduğun gibi olur hersey Rabbim sağlıkla sıhhatle gebelık gecırıp doğurmayı nasıp etsin 🤲🏻
emfa1803 Denizyildizii iyiymiş bu hastalıkta bi daha sonuç için hastane ortamında bulunmak sıkıntı bizler için. Gece 12 den sonra mı hiç birsey yemememiz gerekiyor malum acıkıyoruz 😅
Denizyildizii emfa1803 onu doktorunun söylemesi lazim aslinda bazı doktorlar 10 dan sonra diyor bazıları 12 den sonra diyor.