memurehanim Merhaba arkadaşlar daha doktora gitmedim 5. Haftaya yeni girdik olarak gözüküyor tabi ultrason olmadığı için bilmiyorum sizce ne zaman doktora gitmeliyim
aysnrsvs memurehanim kan tahlili pozitif çıktıysa herhangi bi kanamaniz vs yoksa 7. haftalarda giderseniz daha iyi olur kese bebek kalp atışı duyma şansınız yüksek olur erken şimdi görülüp duyulmama ihtimali yüksek üzülüyor insan hayırlı olsun bebeginiz
Nuray35 memurehanim Öncelikle gözün aydın canım Ben 5+4 haftalık olduğumda gittim çünkü riskli gebelik geçiriyordum .Gittiğimde kalp atışını duyduk çok zayif atıyordu .Şimdi 27 ci haftadayim
rgk memurehanim Ben 5 de gitmiştim kese görünmedi bile. beta bakıldı başka kan testleri vs. sonra 7 8 dd gittim tekrar
Poyrazin_annesi Bence 7 haftada gıdın kalp atısı duyabılırsınız. Eger duyamamzsanız 1 hafta sonra ucretsz bakıyo 8 haftda kesın duyarsınız . Tabi özel hastane için gecerlı devlette tekrardan randevu almanız gerekeblr blmyrm
Merve_boylu memurehanim 6. Haftada gitmiştim doktor niye geldin çok erken demişti sinir olmuştum başka bi doktora gitmiştim tüm tahlillerimi yapmıştı keseyi görmüştü
momsturk memurehanim 5 te gidiyorsun. ilk kese. 2 hafta sonra kalp atışı. sonra ayda 1 gel diyor zaten
memurehanim Çok teşekkürler herkese ben de kararsızım bir kürtajım var kalp atışını duyamamıştık o zaman her hafta çağırmıştı çok yıpranıyor insan ama yine de merak da ediyor
elfffffslu memurehanim ben 7. haftada gitmiştim ilk kendimde hemşireyim kalp atışını duyup başlamıştık☺️
memurehanim elfffffslu peki ilişki konusunda bir sorun okur mu doktora sormadan rahat edemiyorum o yüzden biraz da erken gitme taraftarı oldum
elfffffslu memurehanim eğer riskli bir gebelikse sıkıntı olabilir o yüzden doktorunla görüşsen daha iyi olur git istersen