MilhanBurukhanrses Annişlerrr Kaç haftalıksınız??? Kilolar nasıl gidiyor??? Ben 26. Haftadayım.. 5.5 kilo aldım.. gittikce iştahım açılıyor..🙈🙈🙈
Edamesutbayik MilhanBurukhanrses 31+4 olduk ikizlere hamileyim zor geçiyor gece uykusuzluk oturamama bel agrisi mide agrisi daha bir sürü şey. 54 kilo ile hamile kaldım şimdi 67 oldum.
MilhanBurukhanrses Edamesutbayik bebişler kaç kişo oldu?? Allah yardımcınız😍 sag selim kucagınıza almayı nasip etsin..
Edamesutbayik MilhanBurukhanrses amin insallah hepimiz saglikla vaktinde alırız kucağımıza🙏 Biri 1400 diğeri 1390 gram oldular ☺️
Emine3 13 kilo aldım 35. Haftamdayım.tabi ki uykusuzlukla agrılarla sancılarla mücadele içerisindeyim oturup kalkmaktan ziyade nefes almak bile zorlaştı yine de çok şükür bebişlerim çok iyi ve sağlıklı.kavuşmamıza 10 gün kaldı inş.Darısı bekleyen tüm annelere♥️
Mucizeana 78le hamile kaldım bugün sağlık ocağında tartıldım yine 78im ☺️ Kusmalarım yeni geçti kilo vermiştim geri almışım. 14 haftalık hamileyim
Deryak 36+1 den selamlar ✋🏻✋🏻😂 çift yumurta ikizi bir erkek bir kız bekliyoruz bizde yakında muhtemelen Doğum olucak 😂🙊