Feriyecrin_annesi Kızlar bebeğim için pişik kremi olarak hangisini önerirsiniz. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Tek eksiğim o kaldı.
Gulcanalg Feriyecrin_annesi kesinlikle sudokrem ilk oğlumda kullandım hiç pişik nedir yaşamadık. Bebeği Pişik olup önerdiğim arkadaşlarımda çok memnundu 2.ye hamileyim yine onu kullanacağım 🤗
Hilal-_19 Feriyecrin_annesi benm bebegm 5 günlük daha ben slepyy ıslak mendil almıstım pişik yaptı bepantol kullandım gecmedi kızarık duruyordu hala doktora sordum sudocrem veya hametan dedi sudocrem daha iyi ama dedi kullanıyorz 2 gündür kızarıklıklar gitti yani
Petyynut Feriyecrin_annesi bana da kullanan arkadaşlarım sudocremi önerdi onu aldım daha önce kendi yüzüme kullanmıştım cildi yatıştırma özelliği cidden çok iyi
Feriyecrin_annesi Hilal-_19 Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim😊 inşallah bir daha yaşamazsınız.
12mommy Petyynut ama araştırırsan canım o gözenekleri tikiyor diyorlar bir eczane sayfasındada gördüm hatta
Feriyecrin_annesi 12mommy Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Bu markayı duymadım hiç ama bende bir araştıracağım.
Poyrazin_annesi Bn unı baby pısık kremı aldm ama pudra kullanıcam . Pudra zararlıymıs ama arkadasım bebegıne kullandı hc pısık yaşamadı bnde alıp denıcem. Bnde kucukken pudrayla buyumusum🥰