Bhr075 fatma9 kendi doktoruma yazdım oda kanaman çoğalırsa gel diyo zaten geç kalınmış oluyor ozaman kimi de burda igne yaparlar diyor bilemedim ki
fatma9 Bhr075 benim 5.haftamda böylr bir kanamam oldu icim rahat degildi ama agrım yoktu sadece acık kahve kanama vardı yinede üniversite acile gittim cok sükür bebeklerim iyiydi ama yine de icin rahatladı. İnşallah birsey olmaz ama sen git gözük
Glsh14 Bhr075 benim 5 haftalikken cok hafif kahvemsi lekeler geldi.doktor onlem amacli hap ve igne verdi hemen kesildi.lutfen sende git doktora su an benim icim icimi yiyor
Glsh14 Bhr075 Bak kendin diyosun yerlesme kanamasini gectik diye.bence hic durma git.kotu bisey olmasa bile icin rahat eder bebegin iyi mi degil mi bilirsin en azindan
ikizlerin_annesi__ Canım öncelikle böyle durumlarda korkma sakın kendimi strese sokma . Ama asla ihmalde etme bencede en azından acile git hemen kalp atışını dinle
Babydream Bhr075 canım çok geçmiş olsun aynı şeyi varlar yok arası kanamam olmuştu peçeteye silince belli bile değildi az da parça olarak geldi hemen doktora gittim kesenin etrafında kanama alanı varmış hemen iğne vurdular. Progestan zaten 2 hafadır kullanıyorum. Geç olmadan acilden git yerleşme kanaması da olabilir endişe etme ama kese etrafında da kanama olabilir. O yüzden geç olmadan acilden gitmeni ineririm.
Babydream Bhr075 ya gerçekten mi 😔 rabbim sabırlar versin canım sana şuan ne desem acın dinmiycek. Ama elbet geçiyor, bende 2 ay önde kürtaj oldum bak şuan hamileyim umudunu yitirme kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınabiliyor. Çok geçmiş olsun canım❤️
Lnur Gönderiyi yeni okudum ve Kanama ile bir şeyler yazmak istemiştim ki kalbinin durduğunu söylemişsiniz acil doktoru mu bu bilgiyi verdi kadın doğum doktoru mu bir de uzman doktor baksa keşke çok üzüldüm şuan Allah yardımcınız olsun
Bhr075 Lnur canım dün gitmedim acile bugün kendi doktoruma gittim karnımdan göremedi alttan baktı baya 10 dk baktı emin olmak icin kalbi durmuş dedi sesini açtı kalbin sesi de gelmedi böylece emin olduk zaten ilk doğumunda onda olmuştu o yüzden güveniyorum ona. Nasibi yokmuş yavrumun 😞
Bhr075 fatma9 çok zormuş üzülmemek elde değil canım su an resmen düşmesini bekliyorum insallah bir an önce düşer ki persembe kürtaja almaz 🥺ooofff