AsminMoms Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum 22 haftalık gebeyim be iki gündür maalesef soğuk algınlığı ile savaşıyorum böyle olan arkadaş var mı ne kullandınız ? Nane limon tüketimi zararlı mı acaba yardımcı olabilir misiniz acaba ? Teşekkür ederim şimdiden 🌸🌸
Makif2112_ AsminMoms bende şuan ayni durumdayim 20 haftalık gebeyim öksürmekten karnimdan bişey çekiliyor sanki kandaki enfeksiyon oranim 38 çıktığı için mecbur antibiyotik kullanıyorum nefes darlığı var diye astım ilaçları nane limon degilde ihlamur tüket dedi doktorum
Kubraaa- AsminMoms doktorum bana takviye C vitamini olarak redoxon kullabilirsin dedi. Kullan canım sende günde 1 tablet olarak o seni toparlar.
Gul27- AsminMoms canım bende ıkı ay once geıp olmustum üzüm pekmezı sabahları ac karnına içtim bol bol mandalına yedım dıger meyvelerden tukettım nar cok yedım akşamları yatmadan önce keçi boynuzu pekmezı ıcerdım ılık ballı sut ıctım bogaz yanmasına oksuruge ıyı gelen ise bır yemek kaşıgı pekmezın içşne bır cay kaşıgı karabıber koyup karıstırıp sabahları onu tukettım gun ıcerısın ılık lımonlu su ıcıyordum hep ıhlamurun ıcerısıne elma kabugu soyup kucuk parcacıklar halınde lımon dogaryıo onu kaynatıp gunde bır fıncan ıcerdım bu sekılde 10 gun ıcerısınde atlattım cok sukur
AsminMoms Makif2112_ herkes farklı şeyler söylüyor gebelikte nane limon ıhlamur tüketilmez diye biliyorum 🥺🥺
Cinarinannesiiiii Makif2112_ benim doktorumda tam tersine ıhlamur değil nane limon tüket dedi nane limon haricinde hiç bir bitki çayı icmiyorsun dedi
Leylakkk 32 haftalik gebeyim bende 3 gündür perisan haldeyim, doktor son haftalardasin serum falan riskli olur bol vitamin tüket dedi günde 1 bardak nane limon iciyorum
AsminMoms Leylakkk size de geçmiş olsun 🌸nane limonun zararı yok o zaman değil mi ben onu bile içmeye korkuyorum
mlksh25 Bende 39+6 dayım, çok fena soğuk almışım, geniz akıntısı da var geceleri nefes alamiyorum. Dut kaynatıp suyunu içiyorum bide bal limon zencefil zerdecali ılık suyla karıştırıp içiyorum. Bunlar iyi geldi biraz
Cansucp Gebelikte ıhlamur iciliyor doktorum iceblrsin hergun dedi,diyetisyenimde listeme yazdi iciliyor dedi ben iciyorum sorun olmuyor ama nane limon bilmiyorum sormadım hiç çok sevmedigim icin
mlksh25 AsminMoms Yanı çok az koyuyorsun zaten, zencefil zerdeçal yemeklerde bile kullanilabilen baharatlar neden tehlikeli olsun ki,onun dışında bal ve limon zaten faydali
Kubraaa- AsminMoms geldi . Ekstradan ballı süt falanda iç . Mevsimi geldi artık portakal greyfurt mandalina sıkıp iç o da toparladı beni. Sirkeli suyu boğazına gargara yapabilirsin ve burnuna
AsminMoms Kubraaa- meyve yiyorum sirkeli su aklıma gelmedi onu yapayım mantıklı canım teşekkür ederim 🌸