hafsa2020 Kızlar illa paket halinde olan hastane çıkışlarından almamız gerekiyo mu pahalılar ya küçük küçük parça şeyler en ucuzu 60 70 lira yazık valla.... hemşireye bi zıbın bi üst bi alt versek olmuyo mu bilgilendirir misnz tam olarak hastanede neler gerekiyo hemşireye vermek için ? Evde her türlü hallederiz zaten
Aslii93 hafsa2020 yeterli tabiikide bi takım alt üst eldiven ve ayrıyetten iç zıbın verseniz renkleri birbirine uydursanız yeter tabi çorap ve battaniyesini de unutmayalım
Bahar54 hafsa2020 yapabilirsiniz tabiki illa takim olmasi gerekmez ben hastane cikisi aldim ama kirlenir diye onu vermicem duz bi alt ust takim aldim onu vermeyi duusnuyorum.
Aysenaz hafsa2020 canim bende oyle cok paralar verip hastane çıkışı almadim bi 5li set aldim icine de iclik satiliyor zaten ondan aldim oyle 2 takim yaptim birisi cikista giymesi icin toplamda 70 tl falan tuttu
Erdemveannesi Hemşireye bi tulum bide bi iç zıbın verin yeterli ben öle ayarladım he bide eldivenle şapka
Ozlemocekk @hafsa2020 canım teker teker hesapladğında aynı fiyata geliyo en azından herşeyi tam oluyo eldiven şapka zıbın battaniye vs bidaha uydurmakla uğraşmazsın bence🌸
Erdemveannesi Ben 35 tl ye arkası melek kanatlı tulum şapka ve eldiven aldım çok güzel. Altınada zıbın vericem okadar. Zaten ilk kıyafeti hastane giydiriyor gece banyo yaptırıp bizim aldıgımız kıyafeti istiyorlar
Erdemveannesi Berfin002 yani özelde yapcaksanız onların kendi giydirdikleri var sonra yıkayıp sizden kıyafet istiyolar yani bnim yptgım öleydi çoğuda böle
Aybebek hafsa2020 canim daha dun sordum 50 50 lira bende oyle yapmayi dusinuyorum hatta oyle bi zibin bi zibin oci eldiven sapka sordum 20 lira dedi
AliyeAsel Yeter tabiki canım bütçen neye el veriyosa onu al o kadar fazla ve gereksiz şeyler varki yazık uzun süre giyemiyolar bile
Eflygt Yeni doğum yaptım 3 4 tane hastane çıkışı aldım ilk gün giydi başka giymedi cok sıcak istemiyo sadece zıbın eldiven ve çorapla duruyor bence 1 tane al ayrı ayrı alana kadar sknra hep zıbınla durur
Erdemveannesi Berfin002 sorun degil olabilir bna hastane sölemişti anlaşmanın içinde eltimde aynı hast başka şubesinde yapmıştı veriyolar demişti bnde öle ögrendim
Nesomer hafsa2020 biz direk fenerbahçe seti aldık 🤣 bi battişi yoktu sette onuda netten hallettik baya uyguna geldi. Gidipte taşlı tuşlu şeyler almak yerine taraftar yaptık çocuğu direk