ftmnr_drgt Tenay 22+5 greyfurt kızım 😊 gelişim olarak 23+3uz 🙏 programda greyfurt diyor diğer okuduğum kitaplarda farklı söylüyor 🙂
by_aytac Aysehsdmr son adetiniz ne zaman oldu? Ve doktora gitdiyseniz bebeyiniz kaç haftalıkmış bende de aynen 6+4 gösteriyo program ama doktor 4 hafta dedi kime inanıcağımı şaşırdım😑
Aysehsdmr by_aytac sat 15 eylul doktora gittim 5+3de fakat keseyi göremedi dolayısıyla kaç haftalık soylemedi bu cuma 7+2 olacağım nasipse bidaha gideceğim bakalım neler olacak
Gamzeee__ llFatma bende anlamadim valla 😂😂daha büyük olmamiz gerekken lahana etti bizi😂😂bunamış program
Selver07 Cimen1409 33+2 benim ama ananas yazdığı zamanı da geçti benim 🙄 bi da mı ananas yazacak acaba
Beyzan738 Gizemii üstüne yatma kizz🤗sola yatmak daha iyiymiş Ben hissediyorum yaa yatınca elimi koyup hissdyorum kıpır kıpır maşallah 🧿💙🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Papatya-Kokusu Beyzan738 Bende 🍅im ikinci gebeliğim 6. Aya kadar istediğiniz gibi yatabilirsiniz ben yüz üstü sırt üstü yan istediğim gibi yatıyorum hala zaten bir zaman sonra istesende yatamıyorsun 😀