Eslemmiraaa Haziran sonu gibi ama daha çok uzun yolumuz var sanki heyecanlı bekleyiş 😍💖🙏 Sağlıkla almayı nasip etsin allahım hepimize
Sibel0330 Handan_65 benimde 22+2 ama bana doktor martta dedi aramızda bir hafta war hemen hemen Şubat ortasıysa sizinki benimde sonuna doğru olması lazım dı o yüzden sordum size çok tskr ederim ☺️
Elifgoktug1 Fulyaaa1 sağlıkla gelsin benim ilk oğlum 22 mart görünüyordu 12 martta geldi sezaryendi ama sanciyla açılmayla gitmiştim günü sayilir🥰 buda 29 mart son gün görünüyor ama normal.deniycem belki supriz yapıp nisana sarkarsa🙈
Shnern Ceyda_01 her an bekliyorum kuxumu dualarınız kabul olur inslah bu hafta gelsin sağlıkla sihhatle kavuusayim . 37+5 olduk ama ileri idik 40 olmuşuzdur
Glshi Nuray35 Benkisi billi değil daha 28+5 net birşey demediler benikiside ocak ayında olcak inşallah gün verecekler bakıyom hep Ocak ayında olanlar erkek bebek bekliyor 😁
Gul27- Ceyda_01 normal dogum olursa 19 subatta ınşllh sezeryan olursada 10 subat gıbı dıye hesapladım tabı hıc bellı olmaz 😊saglıkla gelsın hepımızın bebişleri ınşallah 🤲