Aidabagiroffa Fasulyeninannesi1 çin takvimime bakmismiydiniz acaba?🤲🏻 Cok yordum sizi qaliba.amma ben hala cinsiyyetini bilmiyorumda 🤲🏻🤲🏻
2prens-annesii Ceyda_01 Son 15 günümüz kaldı ama doktoruma göre akşam sabah gelebilir dedi bakalım heyecanla bekliyoruz 🤗
Aidabagiroffa Beyazguvercin2 vallah onu bilmiyorum.kendim nisan bebek bekliyorum.kime sordum kiz dedi.Ne olur olsunda sag salim olsun yeter.kiz ya erkek fark edmiyo.amma insan meraklaniyo birazcik
Fasulyeninannesi1 Aidabagiroffa yok bakmadim bizim 11. Haftada doktorumuz %90 95 kiz dedi, fetal dna göndermiştik 13. Haftada dna sonucu ile kesin kiz oldugunu ogrendik. Sizin kacinci haftada? Bazen gostermiyorlar ama eninde sonunda ogrenirsiniz 🌸
2-prensesannesiii 16 Ocak ta 40 hafta doluyor ama ben 5 ocakta bekliyorum nedense içime öyle doğuyor 😂
itsagirl2022 2-prensesannesiii benim de 12 ocak gibi tahmini. Ben de daha erken geleceğini hissediyorum nedense🙂 Gebelikten sıkıldım galiba artık
Aidabagiroffa Fasulyeninannesi1 yok ya bana doktorum 12haftada görduyunu soyledi.amma ben bana söylemesini istemedim🤨 riskli hamilelik kecirirem bir az((( mende 15+5 haftalik amma galiba kiz bendede .birinci çocugum .Ne olur olsun fark etmiyo .🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥑