Livakerem cemileanlar birde hic gecmeyen bi baski kuyruk sokumunda dimi. Agridan ziyade orda boyle yakı yapistirmissin gibi yanma hissi ve agri hissi ve karincalanma hissi karisimi bisey var her an her saniye. Seni hızli yurutmuyo bu bahsettigim agri paytak paytak yuruyosun fln.
Pembeprenses cemileanlar bol bol dinlenmeye calışın benim o şekilde geçti insallah sizinde en kısa zamanda gecer🙏🏻
Ceremayel Emin kasık ağrısını bende çok çektim.Kendini zorlayacak hiç bişey yapma.Mümkünse yat dinlen dr öyle demişti bana. Magnezyum veriyorlar ama senin için çok erken olabilir
Emin Ceremayel zaten yatınca geçiyor canım ama işte çalıştığım için sadece akşamları dinlenebiliyorum gerçi isim yorucu değil masabasi ama bazen çok ağrı yapıyor😧
cemileanlar Senem06 Ceremayel Ceremayel NilayKorkmazIlhan Rukabella mlssrn kızlar daha şimdi geldim doktordan dün gece kanamam oldu hala devam ediyor bebek iyi kanama olur normal korkma dedi kuyruk sokumumda ise kitle gördü ameliyat gerekebilir dedi genel cerrahi ye yönlendirdi yarın a randevu aldım umarım ameliyat ameliyat gerek kalmaz😢😢
NilayKorkmazIlhan cemileanlar bende yaşıyorum aynı ağrıları malesef 23haftalık olduk magnezyum takviyesi aldığım halde geçmedi artık doğumdan sonra düzelir inşAllah👼🏻👶🏻🤗
Rukabella Bende hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren bu ağrıyı çekiyorum ne yazık ki tek çaresi dinlenmek.fazla ayakta kalınca tetikliyor ağrıyı. Mümkün olduğunca kendinizi yormayın. Malesef yürüyüş yapmak bile sakıncalı olabiliyor.
mlssrn Normal canım bende de oluyordu doktoruma sormuştum ilk haftalarda olabilir demişti...günde bir tane soda ve 2 tane muz önermişti bende yedim ama ondan mı geçti yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum 2 hafta sonra falan kayboldu🙏🏼
Esraeker cemileanlar benimde ilk haftalarda oldu kuyruk sokumun şişti hatta 5 gün o ağrıyı çektim oturamadım acile gittik iltihapla apse olmuş dedi antibiyotik verdi içmedim tabi korktum ne kadar doktor vermiş olsa da bi süre sonra geçti hiç bişey yapmadım kendiliğinden düzeliyo canım
cemileanlar Esraeker bende de aynı şey suan şişkinlik var antibiyotik verildi içip kusuyirum inşallah geçer bana dua edin lütfen çok canım yaniyor😢
Senem06 cemileanlar aynı durumdayız 10+4 bira yürüyüş yapıyım kuyruk sokumu ağrısı oluyor gece sırt üstü yatamıyorum ağrıdan
NilayKorkmazIlhan cemileanlar çok geçmiş olsun🙏🏻İnşAllah ameliyat gerektirmeden düzelir, yeterki bebişler sağlıklı olsun 👼🏻
Ceremayel cemileanlar Çok geçmiş olsun. İzin alma şansın varsa izin al ve dinlen. Benim ilk zamanlar lekelenme şeklinde olmuştu. Dr yat sadece wc ye kalk demişti. İnşallah hepimiz bebeklerimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz. Kuyruk sokumundaki şeyle ilgili de başka dr lara gözük istersen
Esraeker cemileanlar cemileanlar dahiliye ye gözük istersen bana dahiliyeye git demişlerdi geçti diye gitmedim sadece orayı uyuşturup iki dakikada o iltihabı çekiyolarmış