Cansum1 Karnım düşmedi kızlar hala Doğuma var diyor bazı çevredekiler öyle birşey var mıdır ? Göbek düşmeden Doğum yapan var mı acaba ? 38+3 üm
MucizemE Cansum1 ay benimde düşmemiş gören daha var sana diyor sinir oluyorum artık boş konuşmalara ben düştüğünü hissediyorum Çünki nefes alırken zorlanmıyorum önceden zor nefes alıyordum 10 gün kaldı Doğuma millet çok bilmiş daha 20 gün var bence diyorlar
yakamoz Ben dogum yaptıgım gun bile hala sen sezeryana kalırsın karnin düşmedi, yüzüne dogum hali gelmedi diyorlardı. Bunu dediler, 5 saat sonra dogurdum. Sanci alıyordum soylediklerinde. Hic takılmayın, karın düşme de neymis. 39+5te dogum yaptim bu arada😇
Cansum1 MucizemE sorma ben eğer günümü doldurursammm gelmezse suni almak istemiyorum dicem sezeryan olucam zaten çatım da orta derece çok iyi çatımda yok
Nebiyeee Benim duşmuş ama doguramiyorum.malesef ona bakmiyo yani 39+4 oldum cuma cati muayesi yapicak doktorum dar olma ihtimali yuzde kac acaba? Bilgisi olan varmi kizlar
MucizemE Cansum1 bende suni almak istemiyorum çoğu kişiden duyuyorum suni alıyorlar bebek strese giriyor sezeryana alıyorlar çektiğin acı yanına kar kalıyor
Cansum1 MucizemE evet birinle konuştum hiç bulaşma vs dedii korktum iyice epidural bile fayda etmemiş sezeryana girmiş kızcagız