Feyza-nur Aysecanpolat beni en son 35 haftamda cagırmıslardı dahada doğumdan sonra 7 gün gel bebeğin topuk kanını alıcaz demişlerdi
Dilekleklek Aysecanpolat valla cuma gunu kontrolum var gidecegim ama doktorum eger bi skinti olmazsa 38. Haftada bakalim cati muayenesine ona gore normal mi sezaryen mi karar veririz dedi Yani eger sorunsuz gidiyorsa 38 de sanirim bakiyolar Ama eger net sezaryense yani ters gelis saglik vb. Sebeplerden oturu sezaryen olacaginiz kesinse 36 ya da 37 de verir sanirim
Aselinkooo Aysecanpolat sonu hatırlamıyorum da ben Bi kalp atışı duyunca gittim. Kayıt açmaya. 20haftalıkkken gel dedi. 14.haftamdayım daha gitmedim. Kontrol pek etmiyorlar herhalde 🤷🏻♀️
Petyynut Aselinkooo 20’de tetanoz için çağırırlar sonra yine belli aralıklarla arayıp çağırıyorlar çağırmazlarsa da siz gidin kan idrar tahlillerinizi yaptırırsınız
Aselinkooo Petyynut 2. Gebeliğim tetanoz yapmayabilir oyğzden belkide çağırmadı. Kan tahlili falanda hiç yapmıyor aksine ilkinde gittiğimde hastanedekileri isteyip bakıyordu 🤷🏻♀️
Petyynut Aselinkooo sağlık ocağınızla ilgilidir benim tahlillerimi kendileri mutlaka yapmak istiyorlar gebe izlem kapsamında. 2. gebelikte de bir yıl sınırı var o yılı geçtiyseniz yine vuruluyor siz mutlaka bir sorun sizle ilgilenen ebeye
Asyamveboncugum Ben saglik ocagina her ay gidiyorum suan 27 haftaligim hastaneye gitmeden once kan idrar tahlili verip oylede hastaneye gösteriyorum aile hekimim olsun ebe olsun cok ilgililer ilaclarimi da orda yazdırıyorum
Defnemom Aysecanpolat beni arıyorlar hiç çağıran olmadi haftamı günümü söylüyorum tamam deyip kapatıyor 🤷♀️