bebeklibirisi ben de 82bucuk ile hamile kaldım boyum 170. Vücudum oldum olası zayıf durur belli etmem kilomu ama kilom vardı neticede. Şimdi 24.haftadayim, hamileligi öğrendiğim zamandan sonra 76ya kadar düştüm midem çok kötüydü şimdi şimdi gram gram alıyorum. İsteyerek yapmadim fakat kilo vermişim. Ekmeği, ev yapımı dahil olmak üzere keki böreği coregi yiyemememle, paketli şeyleri tuketememle, kola vs gazlı içecekleri kesmemle oldu. Sadece sebze yiyebiliyor olmamla gerçekleşti. Sabahları yumurta yulaf peynir zeytin Bi tek onları normal yiyorum midem kötü olmadan. Makarna bile çok az pilavlari çok az tüketebiliyorum. Kırmızı eti beyaz eti hatta balığı bile kaldırmıyor midem ama özellikle kırmızı et ve balığı haftanın belirli günleri muhakkak yiyorum az da olsa. Paketli gıdayı rafine un tuz şekeri kesip doğal bir beslenmeye dönmek gerekiyor. Hamilelik her istenenin yenebilecegi bir zaman gibi görüldüğünde aşırı kilo alınıyor bence. Ha ben normalde tam da canı ne istese yiyen bir insandım ama hamilelik bu kötü mide bahanesiyle beni baya sağlıklı beslenmek zorunda bıraktigindan ben de değiştim ister istemez fikren. Diyetisyenim de doktorum da bebek sağlıklı dediği için içim rahat kilo vermeme rağmen, yoksa bu durum da insanı tedirgin etmiyor değil ilk etapta. Hayatımın beslenme olarak neredeyse en sağlıklı şeyleri tükettiğim dönemi diyebilirim. Bi diyetisyene de başvurabilirsiniz. Hamilelik dönemi kontrolu için