Handenurrr Arkadaşlar merhaba , 20 haftalık hamileyim . Süt sagma makinesi almalimiyim. Ne kadar kullanirim . Ve ayrıca mochi hakkında neler düşünüyorsunuz. Yardımcı olursanız sevinirim
Dila71 Handenurrr ben elektrikli pompa aldım lansinoh . Çok işime yaradı sütüm gelmesine rağmen meme ucum olmadığı için bebek ememedi sağıp verdim. Ayrıca sütü tam bosaltamiyor bebek mastitin köşesinden döndüm diyebilirim. Geceleri de bazen emmiyor uykulu oluyor yine sagiyorum bence herkesin ihtiyaç duyacağı bir şey ama tabii tercih meselesi
07-02-2019 Handenurrr ılk hamılelıgımde almadım sutum az geldı gıttı lazım oldu yanı 2. Hamılelıgım de hıc kullanmadım gıbı bısy oldu 1 kere kullandım 😊
Ceylin680 İhtiyaç genelde bebek doğduktan sonra belli olur.bazen emecek durumda olmaz bebek bazen de emsede göüsü bosaltamaz .bazı annelerde ise hiç ihtiyaç olmuyor bu yasayip öğreneceğiniz bir sürec
Poyrazin_annesi Ben hastanede bebegım emmezse hemen aczaneden aldrrm dıye dusunuyrm . Bosuna almak ıstemıyrm oyuzden. Mochı benım aklımda aslında ama herkes yazmışkı bır memeyı emzırırken dıger memeden akan sütü topluyomus o
Handenurrr Evet öyleymiş ne biliyim süt akar mı gerek var mı almaya sanki onu da almaya gerek yokmuş gibi hissediyorum. Veya eğer akıyor diyelim ozaman onu da doğumdan sonra almak daha mantıklı
07-02-2019 Handenurrr yanı bı ındırım falan yakalamadıysanız bence almayın ıhtıyac durumunda alın aama asırı guzel bı ındırım warsa alın bence genelde gozlemledım ılk gebelıkte cogu zaman lazım olabılıyor ama karar sızın