erdem_agah Fatmah44 bilmiyorum ama ilk çocuğum erkek top gibi bir karnim vardi. Kalçam hiç değişmedi. Arkadan hamile oldugum belli olmuyor du resmen
miranbeyinmothersi Fatmah44 fiziğe bağlı olabilir hep üst bedeni büyük altı çok küçük olan biriydim , gebelikte zayıfladım karnımda hiç büyümedi kalçam zaten yok 23 haftaya yarın giriyorum ama bariz bir karnım yok oğlum olacak hayırlısı ile
Fatmah44 iremcannn1907 bende kalça dan alıyorum kilo ondan kız olduğunu düşünüyorum erkek de karın büyürmüş
iremcannn1907 Fatmah44 çevremdeki herkes bu yüzden hep kızın olacak dedi zaten bana 😂 ama malesef bu tez çürüdü bende ☺️
Merveikratanem Fatmah44 kızımda kalcamda kocamandi şimdi ikiz erkeklere hamileyim gene koca kalcaliyim
birkizbirerkekannesi Fatmah44 İlk çocuğum kızdı biraz daha yayılmıştım kilo olarak sağa sola, kalça basenler ve karnım yaygındı. Şimdi oğlum olacak arkadan bakınca yürümem hariç hamile olduğum pek belli olmuyor sipsivri top gibi bir karnım var sadece 😄
Elifgoktug1 Fatmah44 valla ben ilk kalcadan aldım normalde hiç yoktu kalcam şuan göbekten önde gidiyor büyüklüğü ama erkek😁 ilk oğlumda hiç çıkmamıştı bu oglum sanki karnımda degil kalcamda büyüyor 😁😁😁🤪