aysezufermiray 37+6 yız vajinamın içinde batma oluyor karnım yırtılıyormuş gibi hissediyorum çok sert ve gerginleşti dün belim ağrıyordu bugün bunları hissediyorum Doğum belirtisi olabilir mi
Asrinbaby aysezufermiray bebek kanala iniyor olabilir cnm ne zaman gideceksin doktora? Istersen sancilarinin sıklaşmasini bekle yada doktorunu ara sor bi ne diyecek.
SibelAlp7 aysezufermiray 37+5 benimde bugün karnım sertleşiyor.Aşırı sırt ve bel ağrım var.Dün kontrole gittim nst de sancı çıkmadı.Sizinde bebek aşağı iniyor mu bariz belli oluyor
Ceren35 aysezufermiray aynısı bende de var ben 35 im gerçi ama belim ikiye ayrılacak gibi ara ara sancı giriyor ama 20-30 dk dan fazla
aysezufermiray Asrinbaby son kontrolüm geçen haftaydı artık doğumu bekliyoruz bi an önce doğsun istiyorum her sancıda hevesleniyorum inşallah bu yanlış alarm değildir 🤣
aysezufermiray SibelAlp7 karnım aşağı ineli çok oldu ama sancıları anlayamıyorum. belimden kasıklarıma doğru ağrı giriyor, önemsemiyim yine yalancı sancıdır diyorum geçmeyince önemseyip dakika tutuyorum bu sefer geçiyor kendi kendime psikolojimi bozdum galiba 😅🧐
burcuali38 aysezufermiray belinden kasıklarına vuruyorsa gerçek sancısı benimkide öyle başlamıştı.Biraz daha bekle bi duş al bakalım geçecek mi? Ben öyle yapmıştım geçmemişti.Dakika tutmayı bende becerememiştim 😁
SibelAlp7 aysezufermiray ayaklarınız şiş mi ben zor yürüyorum belim aşırı ağrıyor tabak kaldıracak mecalim yok 😞
aysezufermiray burcuali38 Doğum sancıları git gide artarmış ama aynı gibi Benim sancılar ayırt edemiyorum 🤔 ha bide göbeğim komple kasılıyor sonra geçiyor bu neden olabilir
Zeynepcelik Kizlar benim 40 haftamdayim yarin ve karnim cok sert oluyo sürekli ve vajinam batma ve sanci bmve aşiri basgi var ve diyorumki ogluma gel artik☺☺☺🤲
aysezufermiray SibelAlp7 hemde nasıl şiş yürümek bi işkenceye dönüştü ellerimde şişti doğursamda gitse şu şişkinlikler 😋
burcuali38 aysezufermiray evet önce inceden inceden beline vurmaya başlıyor sancılar sonra yavaş yavaş artıyor benim gündüz 2 gibi başladı yavaştan diğer gün akşama doğru doğurdum.Gündüz başlayan ağrılar akşam ve gece artaraktan devam etmişti.Naptın duş aldın mı? Bebeğin kasılmasıda normal sancın varken
aysezufermiray burcuali38 valla bekliyorum duş almadım makatta baskı hissi var vajinamın içi batıyor resmen nolucak bilmiyorum beklemedeyim
burcuali38 aysezufermiray bebek kanala girmiştir o yüzden baskı hissi vardır ıkınma hissi değil demi evde doğurma sonra 😁
aysezufermiray burcuali38 afedersin bugün 3 kere büyük abdest yaptım baskı hissinden dolayı şu anda belim ağrıyor arttı gibi ama bekliyorum hâlâ :D
burcuali38 aysezufermiray sabaha kadar devam ederse sabah doktora git açılmanın hızını bilmiyorsun sonuçta.İshal durumda mısın? İshalde doğum belirtisi bildiğim kadarıyla.Ben olmadım ama burda okudum kaç kere 😇
aryaniris aysezufermiray selam cnm benim de 38+2 ve bende de vajinaya dogru baski agri var gelip gelip duruyor bu aksam!🤨 bir anda hoplatiyor beni bicak gibi saplanip da. belden gelen birsey yok ama 🤔 noluyo acaba bilenler yorum yapsa😌🙏🏻
aysezufermiray burcuali38 ishal değilim kabıza yakın ama 3 kere gittim neden oldu anlamadım şimdi dediğin gibi duş aldım bakalım geçecek mi bekliyorum 😌
aysezufermiray aryaniris Bende anlamadım ki neden oldu ilk kez böyle oluyor acemi olunca kaldık ortada napcaz bilmem 🤷♀️
Zeynepreyyan Yalancı sancılar olabilir vücut kendini doğum sancılarına hazırlıyor olabilir. Dediğim tarz sancı geldikçe gelme süresine ve ne kadar sürdüğüne bak düzenli olarak geliyorsa doğum sancısı başlıyor olabilir