Beyzamutluu Herkese selam, ben tetanoz 1 oldum 22.haftamda . Biontech de olmak istiyorum fakat doktorun kimisi 15 gün kimisi 1 ay arası olsun diyormuş. Sizler hangi sırayla oldunuz ?
Sedacyln Beyzamutluu canım ben önce covid aşısı olmuştum 1 hafta sonrada tetanoz oldum herhangibir problem olmadı. Zaten hemşireye söylersen o seni yönlendirir
Krizantem10 Beyzamutluu ben önce covid aşısı oldum 10 gün sonrada tetanoz yaptırdım.doktorum ikisinin arası en az 10 gün olsun demişti
Beyzamutluu Sedacyln bana hemşire 15 gün arası olabilir demişti. Doktoruma henüz gitmedim fakat burda kimizi 1 ay demiş öyle okumuştum kafam karıştı bu yüzden. Arası az olursa bir şey olur mu falan diye 🤷
Sedacyln Beyzamutluu herkes farklı birşey söylüyo zaten dediğim gibi ben 7 gün arayla vuruldum 19 haftalıkken birşey olmadı.
fatmagulyagiz Beyzamutluu sağlık ocağına tetanoz için gittim. Öncesinde biontech olmuştum. 21 gün geçmesi gerekiyor, ikinci dozu da ol 21 gün geçsin, tetanoza öyle gel dediler.
Deletedmom_33 Beyzamutluu 1 hafta arayla oldum ben. Doktorum ve sağlık ocağında ki doktor aynı gün olabilirsin zararı olmaz demişti ama kol ağrısı çok olur diye önce tetenoz sonra ikinci doz covid aşısını oldum
Saliha16 Tetanoz aşısı oldum daha sonra doktorumla konuştum 15 gün sonra korona aşısı olabilirsin demişti bende 15 gün sonra sinovac oldum yani 15 gün ara olması gerekmiş
Beyzamutluu Hepinize teşekkürler kizlar.❤️❤️ Genel itibariyle 15 gün demek ki. Bana da sağlık ocağı 15 gün sonra olabilirsin demişti. Fakat ben bu forumda doktorum 1 ay ara ver diyenleri okuyunca tedirgin olmuştum . Bir şey olmaz herhalde 15 gün ara ile olayım ben de 🤲🏼😊😊
Civcivim000 Beyzamutluu ben de 2 hafta diye duymuştum geçen hafta devletteki doktoruma sordum tetanoz aşısı olcam covidle arasında zaman olsun diyorlar nasıl yapayım diye en azından bi hafta olsun arası dedi. 2.tetanoz 1 ay sonra. Sanırım şöyle yapıcam tetanoz 1.doz 2 hafta ara covid 1.doz 2 hafta ara tetanoz 2.doz 2 hafta ara covid 2. Doz öyle ilerlicem sanırım gerçi tetanoz beklediğim kadar sarsmadı beni ama sağlık ocağı da onaylarsa bu şekilde düşünüyorum
Beyzamutluu Civcivim000 güzel bir sıralama. Ben de hesap yapmaya çalışıyorum tetanoz 2. Si 30. Haftadan sonraya sarkiyor benim arayı uzun tutunca . Ay ne zor şeyler ya