Seymaben Kızlar aranızda 16. Haftada cinsiyetini öğrenip sonrasında değişen oldumu acaba 🤔genelde ilk haftalarda yani 11-12. Haftalarda öğrenilenler değişiyor uygulamada okuduklarıma göre ama bilemedim🤔
12mommy Seymaben 12. haftamda 2 li taramada tahmin yapti doktor ama bana dediki doktor bu haftalarda organ nokta seklinde ayirt edilemiyor iki hafta sonra sekillenince organi anlasilir net olarak dedi
EgeninAnnesiiiiiii Seymaben benn🙋♀️ 16. Haftada kiz dedi 2 doktor. 20. Haftada detayli ultrasonda erkek olduğunu öğrendim
Busrakzlkc Seymaben 16 ya kadar 5 doktor erkek dedi 16 da gittiğim doktor kız bu dedi şuan hala kız deniyor ayrıntılı dahil 🙂
Seymaben Duy_gu ben cinsiyetimizi öğrendim ama %80 dedi doktorumuz değişirmi sanmıyorum ama yinede 2 hafta sonra netleştirelim dedi o yüzden merak ettim🙊
Seymaben 12mommy ben tam 16 da gittim doktor öncesinde tahmin bile yapamam yanılma payı çok oluyor demişti bebişimiz kız 🙊aşırı sevindim o yüzden değişirmi falan diye çok merak ediyorum
Seymaben ada_2750 bizim bebişimiz kız doktorumuz baya bi baktı ultrasonda yanılmayalım diye yani bacak arasını net gördük çıkıntı bile yok dedi kız diyorum dedi 🙊öyle değişir falan demedi ama yinede aklıma takıldı
Seymaben EgeninAnnesiiiiiii ya bende heveslenmeden önce detaylıyı bekliyim sanırım😅yoksa evin heryerini pembe yapıcam
Ruk EgeninAnnesiiiiiii merhabalar 16. Haftada %kaç kız dendi? Bana da 16+2 deyken %99 kız dendi. Ama değişir mi diye merak ediyorum
EgeninAnnesiiiiiii 12mommy ve doktorlar kiz dedi diye cinsiyet partisi de yaptim. Birsuru kiyafet de almıştım
EgeninAnnesiiiiiii Seymaben mutlaka bekleyin 20. Haftada zaten detayliya girersiniz. O zamana kadar bekleyin derim
lunam 14+3te kız demişti doktorumuz ama yine de beklemek gerektiğini söylemişti. 18+3te yine kız dedi. Ama ben yine de detaylıyı bekliyorum emin olmak için 😄
Gulsumelif Seymaben kızımı 12 haftada öğrendim 16 oldum cam sakura şehir hast. 5 aylıkken söylenir diyor gittiğim özelde 16 da gel dedi bakalım 😃😃
Seymaben Gulsumelif ben özele gidiyorum en başından beri doktorumuz 16 da söylerim kesin olarak dedi ki söyledide kız ama %80 diyorum değişmez sanmıyorum ama diğer kontrolde kesinleştirelim dedi bakalım artık hayırlısı🌸