Sedaanurr TunarinAnnesi rica ederim canım ne demek cevaplıyim 1 yıllık evliyim 4 aydır istiyoduk ikinci ovulasyon testi kullanmam geçen ay olmadı
Sedaanurr TunarinAnnesi tedavi falan olmadım canim 5 Ekim son adet başlangıcın 17 Ekim yumurtlama yumurtlamadan sonraki ilk hafta şiddetli kasık agirim oldu gecti
minik4550 Sedaanurr aynıyız adet günlerimiz ve yumurtlama gunu bugün bende test yaptım senin ki gibi çıktı kan verdim düşük çıktı ama insallah değerim yükselir
Sedaanurr Ozgeliko teşekkürler canimm adetime bır hafta vardı days comfort yaptım negatif çıktı bugün sabah idarirmla baktım aynı test böyle çıktı bugün regl günüm normalde
Gizgizgiz Sedaanurr ohh be sonunda doğru düzgün bir test gördüm kaset tiplerde silik çizgi aramaktan gözlermiz kör olmuştu😆hayırlı olsun bebişiniz
Sedaanurr misslaviniaa ilk baktığımda yine yok gibi geldi canim üç dk sonra netleşmeye başladı birazdaha ışık olan bi yere gectim
Sedaanurr misslaviniaa inşallah enkisa zaman da sen ve tüm steyen anne adayları hayırlı haberler alirilar canimm