Pinarlina Kızlar kanda d dimer yüksekliği var bilen varmı nedir sizin ne kadar yüksek çıktı tedavısı vs
ZumrutHanim Pinarlina pihtilasma testi vucutta pihti var demek olabiliyor bana sezeryan sonrasi emboli atti cigere d dimer yukselmis kan sulandirici kullaniyorum ihmal etme korona da da yukselirmis
elfmoom ZumrutHanim pıhtı var demek değil. emboli riski var demek benim D-Dimerim 5000-6000 lerdeydi ama emboli oluşmadı, riski vardı. D-Dimer yükselince Emboli oluştu denilemez, ek tetkikler yapılıp emboli varlığı olup olmadığı anlaşılır. @Pinarlina
Pinarlina ZumrutHanim baktırdım da normali 500 ken 1980 çıkmış ben yüksek buldum ama bılmedıgımden tabı gebelıkde yüksek çıkıyormuş bı sıkıntı yok dedı doktor
ZumrutHanim elfmoom cigerimde pihti varken 70kat fazla cikti d dimerim. ayni seyi soyluyoruz bir pibti olduguna isaret OLABILOR.pihti her an OLUSABILIR anlamina gelebilir. gecmis olsun.
elfmoom ZumrutHanim Sağlıkçıyım ben , doğru bilgi vermek görevim. Pıhtı var demek değil Emboli Riski olabilir demek.
ZumrutHanim Pinarlina gebelik cerrahi ameliyat sonrasi olabiliyor icinizin rahat etmesi icin dahiliye uzmanina gorunebilirsisnkz herhangi bi pihtilasma bozukluğunz varmi genetik ?
HatMus Pinarlina Benim 1397 çıktı ve doktorum yüksek olduğunu söyleyerek kan sulandırıcı iğne verdi. Size nasıl bir sıkıntı yok dediler acaba?
HatMus Pinarlina Benim 1397 çıktı ve doktorum yüksek olduğunu söyleyerek kan sulandırıcı iğne verdi. Size nasıl bir sıkıntı yok dediler acaba?
elfmoom Pinarlina hamilelikte pıhtılaşma yükselebiliyor🙏🏻 ama yine de doktorunuzla bunu paylaşın düzenli olarak kontrol etmek isteyebilir