Balbaby Merhaba kızlarr anne yanı park yataklarından almaya karar vardım biraz araştırdım Kraft ve elele markaları arasında çok kararsız kaldım.Kraft daha ağır basıyor gibi. Sizlerin de önerisi var mı ?
Balbaby minimalannee Canlı olarak yatağı görmemiştim duyduğum kadarıyla sağlammış ama gören bir olarak teşekkür ederim
Balbaby -YildizTozu- Aslında Yoyko da düşündüm kumaş kalite olarak diğerlerlerinden kaliteli duruyor fakat fiyat performans olarak diğer seçenekler mi mi olsa dedim onlarda da olumlu yorum çoktu🌸 Güle güle kullanın inşallah
Balbaby EgeninAnnesiiiiiii Egebaby bildiğim kadarıyla ahşap oluyor görünüm olarak çoook güzel çok tatlı duruyor 😍Biz sürekli şehir dışına çıkıyoruz eşimin işinden dolayı o yüzden uzun süre yanımda götürebileceğim birşey olması gerekiyor
GulcanDongel Ben bu markaları almadım maccon park beşik aldım bir aylık oğlum var hiç yatmiyo sevmiyo, çok pişmanım aldığım için, hep koltukta yatiyo daha rahat geldiği için, o kadar para verdim elimde patladı. Aklınız varsa almayın pişman olursunuz.
Balbaby GulcanDongel Hadi ya çok üzüldüm çoğu şeylerde bu sıkıntılar oluyor alınan bir şeyi bebek istemiyor öylece kalıyor camları sağolsun tabi de kalıyor öylece. Siz markadan mı memnun değilsiniz yoksa bebeğiniz genel olarak park yatağını mı sevmedi
GulcanDongel Balbaby yatağı sevmedi marka takıntısı değilim, bebek sevmeyince insan aldığına pişman oluyo.
Balbaby GulcanDongel Gerçekten böyle durumlar çoğu şeyde yaşanıyor ya umarım daha sonrasında bir şekilde kullanır🙏🏻
Balbaby Nrkzy Yaaa hangi modelini kullanıyorsunuz şuan ? Sallanırken hışır hışır sesler geliyor diyor bazıları siz öyle birşey yaşadınız mı acaba ? 🌸
Nrkzy Balbaby Kraft orlando bizimki herhangi bir sorun yaşamadım ben 2 defa seyahate gittim yanımda hep götürdüm şimdi salonumuzda duruyor öğle uykularını park yatağımızda uyuyor
Papatya_07 Balbaby Elele madre anne yanı oluyor.yaninda organizeri de var. Islak mendil bez bebek yağı kısaca ihtiyacınız olan herşey i koyabilirsiniz. Ben Elele madre almayı düşünüyorum.
Balbaby Papatya_07 Evet görmüştüm o modeli çok güzel sağlam duruyor videosunu da izlemiştim hatta da markayı duymadığımdan birde etrafımda kullanan da olmayınca emin olamamıştır çok teşekkür ederim ☺️