Merhabalar bende bekledim buraya doğum hikayemi yazmayı şimdi yazayım dedim kavuştum 29 Ekim de kızıma çok şükür 👶🏻 Planlı sezaryen istedim doktoruma söyledim onayladı 29 ekime gün aldık o gün geldi yatışım yapıldı serum takıldı daha sonra ameliyathaneye götürüldüm cok güzel bir ortam vardı şarkı eşliğinde sohbet muhabbet anestezi doktoru belden iğnemi yaptı inanın hiç birsey hissetmedim sonra sondamı taktılar onda da uyuştuğu için birsey hissetmedim önüme perde çektiler doktorum geldi ameliyata basladı siliyoruz simdi falan dediler ben de bir terleme oluştu ortam aslında buz gibiydi ama ben cok terledim tansiyonum düştü sanırım hemen düzelttiler çekiştirmeler ve baskı hissettim ama hiç acı yok 10 dakika sürmeden bebeğim cıktı hemen götürdüler temizlemeye üzerini giydirdiler çok tarifsiz bir duyguydu onu görmek sıcacık yanağımda hissetmek 🥰 Sonra bebeğimi götürdüler beni dikmeye devam ediyorlar dı oda bitti göz açıp kapayıncaya kadar sonra beni de cıkardılar odaya. Uyusukluk geçmeye başlayınca karna bastırma olayı oldu o biraz canımı acıttı ama katlanılmayacak birsey değildi sadece burası için hassas oldu ilk ayağa kalmakta da zorlanmadım dediklerini uyguladım ağrım sızım oldukça ağrı kesici yaptılar. Gazımı çıkarttım büyük çişimi yapamadım lavman yaptılar oda biraz acıdı canım tatlı olduğu için sanırım onun dışında bir problem yok simdi bebeğimle evdeyiz cok şükür hala ağrılarım var yatıp kalkarken yürürken zorlanıyorum acıyor ağrıyor ne zamana gecer bilmiyorum sütüm de gelmedi mama veriyoruz bebeğe ikinci bebekte görüşmek üzere happy mom ve anneleri herkese sağlıklı doğumlar bebekler diliyorum 💖