Bfduam bigunanneolucak konudan bağımsız ama, bildirimleri açabiliyor musun aşağı doğru kaydıramıyorum?
Bfduam bigunanneolucak bende, aşağı inmiyor ki açalım. Üstte tik var ya sağda ona bastım rakamlarda gitti, şimdi nerden bulucam kim ne yazmış.
Bfduam bigunanneolucak henüz girdim canosu buraya, adetimin 8.günü 11,5 ml olmuş, nasıl sence ilerlemesi? Sen nasılsın yakındır kırmızılar seninde
Bfduam bigunanneolucak sen takip yaptırmış mıydın kaç ml olmalı kuzum gelişti denmesi için? Her iki tarafta yumurta yok, sağda var. 19, 20 ml olanlar okudum burdan.
bigunanneolucak Bfduam benim pko var ya yumurtam cok olunca. Hep 3 tane oluşuyordu . 17 19 18 20 falan işte
bigunanneolucak Bfduam 3 ay tedavi gördüm ikisi klomen biri yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi olmak üzere hepsinde de 3 tane yumurta gelişiyordu çatlama oluyordu ama gebe kalamadım 😔 stresten mi nedir bilmiyorum. Sonraki kendiliğimden gebe kalmıştım 😵💫
Bfduam bigunanneolucak nadip iste tedavi sonrası kendiliğinden kalman. Nasip ya bu tamamen. Öğlen gonalf mıydı kaç gün kanl verdi Dr? Bana bunu verdi.
Nevruzece Yumurtlama gördükten sonra iki gün değerleniyor sonra aradan 17 gün geçince test yapıyorsun
bigunanneolucak Bfduam 4 kez gebe kaldım hepsi doğal yolls oldu. Tedavi gördüğüm zamanlarda olmadı😔 tamamen stresle alakalı😔 Bana verdiği iğne menapur du canım ml
Bfduam bigunanneolucak Menapur da gonalf muadili mi? Kaç gün kullandirdi? kimyasal, düşük 4 üde sanırım, Dr araştırdı mı neymiş sıkıntı?
bigunanneolucak Bfduam evet muadili hepsi aynı işe yarıyor. 6 tanemiydi 7 tanemiydi hatırlayamıyorum canım😔 Hayır 2 dış gebelik 2 kimyasal.
Bfduam bigunanneolucak inş bu sefer kucağına alırsın yavrunu 🤲 Dış gebelik nasıl anlaşılıyor? Allah korusun.