DenizveKumsal Bir türlü bulamadım siz kolay bulabildiniz mi? Annemler sultanbeylide oturuyor merkeze çıkınca aktarları dolaştık hep ama yok eminönünde bulursunuz sadece diyorlar herkes ordan mı alıyor yani ????
Volkitolki DenizveKumsal bende eyüpsultan da oturuyorum buralarda bulmak zor evet Şişliden aldım büyük bi aktardan
As93 DenizveKumsal trendyol eaktariye satıcısından aldım 2 tane büyük 20 tl gayet iyi. Paketlemesi falanda normal zarar görmeden geldi
DenizveKumsal Elsu26 trendyolda buldum da ne kadar sağlıklı olur bilemem görüp almak daha iyi olmaz mı ?
DenizveKumsal Hrygkcshn önce bir bulayım da yapması kolay olur tarifi vardır kimisi içiyor kimisi içmiyor ama bence onun suyu sancı anınca içilmeli yine de bi Google dan tarif alarak yaparım ☺️
Nrglkca Hangi dualar okunuyordu kullanımı yapımı hazırlanışı nasıl oluyordu acaba ben de almayı düşünüyorum da
Hrygkcshn Koyduğumuz kapla açılmanın bi alakası var mı acaba kavanoza koyunca az açılma olur diyorlar
keyifkahvesi Hrygkcshn aynen kavanozda acılacak yer bulamaz geniş Bi kapta deneyin ben ilk doğumda 1 cm dediklerinde hafif sancılarm varken koymuştum 🌸