Mltmsncn Hellomommy yok 12.aydan itibaren başladım ben. Yani riskli zamanın geçmesini diyim. Son zamanlarda masraf yığılması olmasın diye alıyorum valla 😀
Hellomommy Elsu26 yaaa 🥰🥰 çok güzel anlatmışsınız 🥰🥰 detaylı usgde emin olmak önemli o zaman sonuçta eşyaları da ona göre alınacak 👍🏻
Hellomommy Poyrazin_annesi heyecanlı bir bekleyiş var bende de tutmasalar alıcam da durduruyorlar bekle biraz diye 🙈😂
Poyrazin_annesi Hellomommy aslnda ben kışın yagmurda çamurda alısverısle ugrasmak ıstemedm erkenden aldm ıykıde almısım suan herseye zam geldi
Hellomommy hamisanne_63 öyle yapacağım, bana da mantıklı geldi 😊 indirimleri de takip ederek yavaş yavaş dizerim.. çok teşekkür ederim ☺️
Nefes34 Hellomommy valla canm cinsiyet beli olduktan sonra bim ve a 101 takip et :) ne ucuz bulursan albirden alınca zor oluo
Hellomommy ogluileannesi gardropla başlamak da mantıklı aslında ortada kalmamış da olur kıyafetler yıkanıp konur tek tek içine
Hellomommy _ipekkkkk ooo elinize sağlık, halletmişsiniz. Güle güle kullanın bebeğinizle sağlıklı sıhhatli 🥰
elfmoom Hellomommy ben 20 haftalığım çoğu şeyini aldım ufak tefek şeyler kaldı benim ihtiyaçlarım kaldı inanın 1 hafta önce 100 olan bugün 300-400 nasıl zam geliyor anlamış değilim