lunam Çok güzel makrome anahtarlıklar yapıyorlar, bana en çok o mantıklı geliyor. Kuzenim nişan hediyesi olarak dağıtmıştı da uzun süre kullanmıştım.
Busragonullu32 marbling10 https://imgyukle.com/i/kHRrqA Hiç atılmayacak kullanişli kullandikca bizi hatirlasinlar diye açacak magnet tercih ettim🥰
Beno marbling10 çiçekleri çok sevdiğim için sukulent çam fidesi vs tarzında olanları asla atmam. Pandemiden dolayida kolonya dezenfektan falan gibi şeyleri atmam ama ben hiçbirini yaptirmicam 😂
Heather marbling10 oğlumda hoşgeldin … Yazılı mutfak havlusu verdim, kızımda sadece magnet yaptırıyorum çok yakınlara. Anahtarlıkta kullanışlı oluyor, açacqkta
poyrazinannesi3547 marbling10 ![] ben bu şekilde kokulu taş hediyelik mumluk yaptım 35 adet 58 adette anahtarlik yaptım ilk denemeye rağmen güzel oldular fikir olsun sizlerede🌹
kizannesi_1004 marbling10 bence magnet açacak yaptirin kimse atmaz kullanir buzdolabinda ben olsam kullanirim yani😂
marbling10 GiremeDim bir süre🤭 şimdi her yazılana bakıp fikirleri inceleyeceğim. Teşekkür ederim yazan herkese ☺️
honeysmom marbling10 ben gökkuşağı anahtarlık yaptırdım atılmaz diye düşünüyorum ben atmazdım yani ☺️
Beyzan marbling10 açacak atmam ama anahtarlık sırf hediye geldi diye taşımam Ama açacak her eve lazım mum da dekoratif oluyor güzel duruyor