marbling10 Arkadaşlar merhaba, bebek görmeye gittiğiniz zaman nasıl bir hediyelik verilse kullanır, atmazsınız? Örneğin; mum, anahtarlık, açacak magnet.. Görsel varsa fikir amaçlı alabilirim🤭☺️
A_S_K marbling10 amugurumi anahtarlık yaptırdım ben. Atacaklarını sanmıyorum 😂 minik tospikler. 🥰 baak 🥰 instagram adresi yaptirdigim.yerin @amigurumi.ms Renk model de ben seçtim istediğini yapıyor. Bence hem farklı hem özel hem şirin. 😂
muhendis_annee marbling10 Mum sevdiğim için güzelse atmam . Anahtarlık muhtemelen kaybolur gider magnette kendi buzdolabımda bizimle ilgili şeyler seviyorum. Ha yenecek bir şeyse hiç atmam yerim çokta dua ederim 😂
bykarakan marbling10 bende anahtarlık yaptıracaktım sonra erken doğum olduğu için yetişmedi 😅 mumu da nişanımda dağıttığım için istememiştim
marbling10 A_S_K ay evet çok güzel ve mantıklı👍🏻👍🏻 bakayım ben de sayfaya. Ne kadara yapıyorlar tanesini?
marbling10 muhendis_annee 🤭🤭😂 Afiyet olsun 🥰 yenecek çikolata yaptıracağız da ayrıca hatıra amaçlı yakın çevrem için yaptırmak istiyorum. Ama öyle bebekli magnetler ne bileyim hani lazım olmayacak kullanılmayacak şeyler istemiyorum. En azından işe yarasın. Mesela ismi söküp atsalar bile hatıra dursun. Ebru’nun bebeğinindi bu desinler ☺️
A_S_K marbling10 15 tl adet fiyat yaptırdım ben. Ama çok kaliteli. Dokusu falan da güzel. 🙈 Bayıldım. Modelini,rengini, siz seçebiliyosunuz ben böyle istedim. Bizimki erkek mesela..kız olsaydı bir de kafalarına minik kurdale düşünebilirdim. ☺️
Sedefavc Kolonya olabilir güzel bir anahtarlık olabilir mumluk olabilir bunlar genelde atılmaz kullanılır magnet olarakta açacak olanları atmazlar bence
marbling10 Sedefavc kolonya ben de düşündğm güzel minik bir şişede. O da seçenekler arasında ama seçemiyorum🤭🤭
Nonamirce A_S_K hiç bir şey ☺️ Daha 15 haftalığım. Kullanışlı bir şeyler arıyorum. Sizinkiler çok mantıklı geldi
muhendis_annee marbling10 Biz kardeşimde ayetel kürsili magnet yaptırmıştık üstünde kardeşimin ismi falanda yazıyordu. Bide çikolata sizinki gibi . Duayıda atmamışlardır herhalde
marbling10 muhendis_annee haha bilemiyorum şüpheli🤭😂 ama ben yakın çevreme vereceğim için atmazlar onlar tabi ki
muhendis_annee marbling10 Bence mantıklı atanda günahı ona ne yapalım, nazar duası falanda olabilir mesela https://www.ciceksepeti.com/isme-ozel-ahsap-kiz-bebek-magnet-duali-besmeleli---25-adet-kc9708850 böyleydi bizimki
A_S_K marbling10 Allah affetsin ama ben o dua yazan dahi olsa ya verdim ya attım ya magnetleri buzdolabı süsü hiç sevmiyorum buzdolabım bomboş temiz durmalı 🙈 Yakın çevrem için bu anahtarlıkları yaptırdım. Bir tanesini gözterdim vereceğim akrabaya, bayıldı. Bende bayıldım. Çok güzel oldular. Kolonya, çikolata, magnet o kadar sıradan oldu ki aetık 🙈 Kolonyayı 40 mevludunde ayetli biseyle vermek daha mantıklı tabi siz bilirsiniz