Babydream https://imgyukle.com/i/kHPwL1 Doktorumun verdiği bulantı ilacına bakar mıısnız ? Kanser tedavisinde kullanılıyormuş🙄 ben şok ben iptal😵 daha önce doktoru bu ilacı veren oldu mu zofer 4mg
gamzelianne1 Babydream genelde prillam dr ilacinin yetmedigi yerde gebelere veriliyor. Bana da soylemisti ama bende arastirdigimda kanser icin kullanildigi icin korktum ve kullanmadim. Gece prillam dr icip gun icinde de metpamid kullandim. Ama yine sizin tercihiniz doktorunuz verdiyse isterseniz kullanabilirsiniz
Mom6272 Babydream ben eczacıyım bu ilaç kanser tedavisi gören hastalar kemoterapi aldıktan sonra mide bulantısını kesmek için kullanılıyor evet hamilelerde kullanabiliyor
Gunaydis Babydream ben iki ay kullandım. Kanser ilacı değil kanser hastalarının kemoterapi sonrası bulantıları için kullanılıyor. Hemşireyim ben doktorum da bir sakınca görmedi günde 3 kere alabilirsin demişti hatta
Babydream gamzelianne1 canım şuan hiçbir bulantı ilacı kullanmadım yeni başladı doktorum ilk önce meptamid kullan dedi kullanan kişilere sordum daha çok bulantı yaptığını ve işe yaramadığını söylediler bende prilam alayım diye düşünüyorum kesinlikle o doktorun zober ilacını almayı düşünmüyorum
Aysegul9371 gamzelianne1 kanser içinde kullanılıyorsa kanser mi olduk demek hay Allah im gülüyorum bazen 😀
Babydream Mom6272 kanser ve hamile bir kişinin aldığı ilaç aynı olmamalı bence. Yani bilmiyorum birazcık korktum ama kesinlikle o ilacı kullanmayı düşünmüyorum
gamzelianne1 Babydream ben hamileligimin basindan beri prillam kullaniyorum. Eczacina soyleyip istersen alabilirsun. Cunku prillam hamileler icin bi bulanti ilaci ve bende ise yaradi onu icmedigim hergunum felc oluyor
Mom6272 Babydream iyi de kanser hücrelerini öldürmek icin kullanılan bi ilaç değil ki bu. kemoterapiden sonra mide bulantıları kusma vs oluyo çok şiddetli çoğu hastada. ki zaten kanser tedavisi gören hastalarında vücut dirençleri çok düşük kötü bi ilaç olsa onlarda kullanamaz. siz tabiki içmek istemiyorsanız içmeyin
Papatya-Kokusu Babydream Yani koskoca sağlık çalışanları bunu düşünenemiş siz mi sorguluyorsunuz 😀zaten zararlı olsa vermezler kullanmanız için 😊
Babydream Gunaydis benim dotkorum günde 1 tane içmem gerektiğini yazmış. Korktum açıkcası prilam deniyeyim en iyisi ben
Babydream gamzelianne1 ben doktoruma ısrarla prılam kullanayım diyorum aksine bana saçma sapan haplar söylüyor ilk olarak metpamid dedi sonra zofer 4mg bunu söyledğ ama ben prilam almayı düşünüyorum çünkü bitkisel ve çoğu annemizde o ilacı kullanıyormuş
Babydream Mom6272 tabikide ama kanser falan yazınca korktum tedirgin oldum biraz acıkcası tabikide doktor onu uygun görmüştür onu vermiştir bana zararlı olan bişeyi vermez ama insan araştırınca korkuyor açıkcaıs
Babydream Papatya-Kokusu evet ben sorguluyorum bi sorun mu var 🤗 evet tabikide vermez ama araştrınca korktum kanser falan yazınca insan ister istemez tedirgin oluyor. Benim bir tanede kayıbım var, o yüzden daha fazla düşünüp daha fazla dikkatli oluyorum.
Papatya-Kokusu Babydream Yalnız kanser tedavisinde kullanılmıyormus arkadaşlar açıklamış tedavi sonrası bulantılar için kullanıyormus zaten geçmişinizi doktora söylüyorsunuz not ediyorlar neden size zarar verecek bir ilaç versinki tabi yine de çok yok ben bunu içmem derseniz doktora söyleyin başka ilaç versin prilam vs.
gencanneyim @Babydream Eklediğiniz resimde bile kansere bağlı bulantı tedavilerinde kullanıldığı yazıyor. Yani kanser nedeni ile değil. Ayrıca doktorların bizden daha iyi bildiği kesin. Bulantılarınız ağır ise belki bilerek bu ilacı vermiştir. Geçmiş olsun 🍀
Babydream gencanneyim evet gün boyu sürekli devam eden bunaltılarım var asla geçmeyen dinlemeyen bi mide bulantım. Evet ama orda kanser yazınca bi tedirgin oldum sanırım biraz 🙏🏻
Babydream Papatya-Kokusu sanırım bir yanlış anlaşılma oldu ve ben olayı yanlış anladım. Yanlış telaffuz ettim kusura bakmayın🙏🏻 Tedirgin olduğumdan. Doktoruma ısrarla prilam diyorum bana başka haplar söylüyor
Mervisogretmen Bana da vermişti doktorum. Prilam bana hiçbir şekilde etki etmiyordu, ağır bir şekilde geçti kusmalarım. Bu ilaç anca kar ediyordu. Kanser hastalarının kanseri için değil, kemoterapiden sonra mide bulantıları çok ağır olduğu için bu ilaç veriliyor. Mide bulantınız hafifse zaten Prilam içersiniz.
burcusami Prilam 3 doz yetmezse bu ilaci vereyim demişti bana doktorum, zorda kalınca kullanılır elbet, hatta 9 ay bu ilacı kullanan hastalarim var demişti, bence ilk etapta prilamla başlayın, duruma göre buna gecerseniz