bebeklibirisi Henüz 9. Haftadayım birşeyler yapmaya heveslendim kısmet olursa doğum Haziran başı yaza denk geleceği için çok battaniye örgü şeyler falan kullanmam dedim ama neler yapabilirim fikir verelim birbirimize siz neler yaptınız ☺️
Deletedmom_33 bebeklibirisi Puffy battaniye yaptım. Hastane veya sonrasında gelenlere dagitmak için makrome anahtarlık yaptım. Birde magnet yapacağım. Belki puffyden yelek ve patik de yaparım
dudininannesi bebeklibirisi Kuzum annemler bana çocuk oynayana kadar bişey yaptırmadı ve aldırmadılar. Ne kadar doğru bilmiyorum ama iyice hareketlenmeden bişey alma dediler. Klasik anneler işte 😂 ben 22 haftalıkken başldım yapmaya şuan 32 haftalığım doğumum aralığa geliyor. Kış bebeği olacağı için yelek battaniye patik yaptım. Ama yaz bebeğine ne yapılır yaz anneleri daha iyi bilir ☺️
deletedmom87894 Deletedmom_33 bende puffy battaniye yapmak istiyorum elle yapılanından zormu acaba yeteneğim yok malesef
Beyzan738 deletedmom87894 Bende bundan yapcam youtbda elle örülüyor bak videolara canm bende ipi alıp ordan baka baka yapcm
Deletedmom_33 deletedmom87894 Ben normal örgü bilmediğim için puffyden yaptım. YouTube da su yeşili modeli yapan birisi var o güzel anlatıyor canım ben onu izleyip 3-5 kez not alıp yaptım. İlk siralarda söküp yap oluyor ama alışınca çabuk yapılıyor
Deletedmom_33 bebeklibirisi Yotube da videosu var su yeşili yapan. Ordan izleyerek yaptım. İlk sıralarda sök, yap oluyor ama eliniz alışınca çabuk bitiyor. Resimleri paylaştım. Bunlara ek makrome türk bükümü ve gökkuşağı denilen modellerden de magnet yapmayı düşünüyorum
Liyuzamom bebeklibirisi anlatanlar var YouTube da ordan yapabilirsin hiç yapmadıysan biraz anlayana kadar başın ağrır ama sonucu çok güzel oluyor benn evlenmeden örmüştüm 3 tane şimdi 27+3 olduk hala örüyorum evde sıkıntıdan 🤣🤷 yaz bebeği olduğu için dediğin gibi oyuncak çıngırak türü şeyler yapabilirsin. 6 aylıkken giyecek patik yelek tulum ceket yapabilirsin bizimki kış bebesi ben bunları yaptım
bebeklibirisi dudininannesi ben de düşünmüyor değişim belki oynamaz ilgisini çekmez diyorum satın alma şeylere özellikle bir de herşey bu kadar pahalı iken yüzüne bakmayacağım şeye para vermek istemem açıkçası