guzelbebegimmmmm baby74 ben grip olmuştum. Canım da tatlıdır 😄 serum takınmaya gittim. O ara kan sonuçlarımda çıkmıştı 🥰
cnn34 Nymphadoraa inşallah öyledir adete 2 gün kala 14 çıktı benimçok korkuyorum yarın 4. gün olcak sabahtan kan vericem
cnn34 Beyzabeser ecemnas88 bunları duyunca çok mutlu oluyorum adetime 2-3 gün kala 14 ile öğrendim stresliyim açıkçası yarın üzerinden 4 gün geçicek sabah test vericem
Beyzabeser cnn34 normal eczaneden alip yapsaydin ya erken gebelik testi sonuc verirdi ben oyle ysptim comfortun erken gebelik testini aldim hemen cikti sonuc
cnn34 MaBelle Allahım maşallah ya iniallah benimde öyle olur 14 çıktı 🥺 yarın sbaah tekrarlıcam 4 gün oldu
MaBelle cnn34 inşallah sizin de yükselmiştir güzel şekilde 🙏🏻 Erken öğrenmek çok stres yaratıyormuş 🙈 ama insan bekleyemiyor ki.. ☺️
Bfduam cnn34 haber ver sonucu. Özelden yazdım görmedin, arı sütünü kaç aydır kullanıyordun? Benim iki ay olacak.
2melek_annesiii Vefa55 ben 35 le öğrendim adete 5 gün kala çok şükür şimdi 26 haftalığız önemli olan sağlıklı yükselmesi kaçla öğrendiğiniz değil
Nurgulvrl_ Vefa55 adetime 3 veya 2 gün de olabilir varken öğrendim 212 ile üçgün sonra 1800 üzeriydi.. Şu an 26+3 günlük hamileyim.. Umarım seni de çok güzel günler bekliyodur.. Sağlıcakla kavuşman dileğimle..❣️
Vefa55 Beyzabeser 474.7 olmuş 48 saat geçmişti 170 ti bence güzel yükselmiş dimi Allah’ım çok şükür 🙏😊😊😊
Melekanne91 Vefa55 ben adetime 2 gun kala 27 beta ile ogrenmistim suan 39+1 gun sayiyoruz onemli olan 2 kat artis😊