sulemete Vefa55 ben adetim 5 gün kala 27 ile öğrendim iki gün sonra 78 Di adetim bir gün geçtikten sonra 837 idi 😊 şimdi 21+2 günlüğüz.
Nymphadoraa Vefa55 ilkini adet günümde 17 ile öğrendim. İkincisini adete üç gün kala 111 ile . Değerin bir önemi yok aslında önemli olan istenen düzeyde artış göstermesi. Hayırlı olsun 🤗
Vefa55 Nymphadoraa evet inşallah normal oranlarda yükselir bu sefer de diğerleri gibi olmasından korkuyorum
cnn34 Nymphadoraa inşallah öyledir adete 2 gün kala 14 çıktı benimçok korkuyorum yarın 4. gün olcak sabahtan kan vericem
Merveismail3 Adetime 7 gün kala 10,17 ile 5 gün kala 50 ile son 2 günde ise 400 perde öğrendim suanda 6 haftalık olduk doktor randevusu aldım persembeye bakalım neler olcak 😍
Bebegimm1 Vefa55 adetimin 2. Günü 242 ile öğrendim ve şimdi 34+2 olduk 🥰 Sizinkide artacaktır erken öğrenmenin böyle stresleri oluyor sadece 😅
Vefa55 Bebegimm1 evet ya erken öğrenmenin stresi valla isinlanmak istiyorum kalp atışını ve kendisini gördüğüm zamana 😊🥰
Bebegimm1 Vefa55 q kalp atışını erken duymak için alttan ultrason yapmayı kabul etmiştim. İnşallah sağlıkla sizde kalp atışlarını duyarsınız 🥰
guzelbebegimmmmm Vefa55 adetime 6 gün vardı daha. Serum takınırken kan sonuçlarımda çıkmıştı 😄 şok üstüne şok
Vefa55 2kezAnneyim erken zaten bende ondan bahsediyorum ama beklemek zor geldiği için o zaman bı an önce isinlanmak istiyorum 🥰😂 sat tarihim 1 Ekim çok erken daha 😂
guzelbebegimmmmm Vefa55 aminn inşallah 🤲🏻 Ben de peşpeşe 2 düşük yaşadığım için sizin korkunuzu anlıyorum. Ama stresten uzak tutun kendinizi. Hepsi vaktini zamanını biliyor ☺️