Grapegirl 1.5 aylık hamileyim hanımlar dün öğrendim gittiğim doktor o kadar Nemrut bir adamdı ki doktorun ne kadar önemli olduğunu anladım tavsiyelerinizi bekliyorum😍
SemraErkann Grapegirl ben avcıalr özel Anadolu hastanesine gidiyorum doktorum başhekim Hakan kılınç canım tavsiye ederim ilk gebeligimdede 9 ay boyunca doktorum ilgilendi şimdi 2. Gebeliğim yine aynı doktorum 🙏🏻 Güven meselesi önemli bence
Grapegirl SemraErkann özelavrupa tıp hastanesine gittim ruhan bey yüzüme bakmadı desem yeridir moralim bozuldu
tugbaninmucizesi Grapegirl canım ordaki hülya erkok cok ilgiliydi ama cok sirasi oluyor ve randevuyla calisilmiyor malesef
tugbaninmucizesi Grapegirl reyap hastanesi diler koyuncu canim kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili çok samimi 20 dakika falan içerde kalıyorum çok bilgilendiriyor bende 10+2 yim başından beri gidiyorum çok memnunum 😊
kubranur58 [bilinmeyen] etik lifa a gidiyorum faruk beye rbeler on numara hemşireler hastane cok temiz dr cok ilgili nst ye bağlanıyorm ebe de tanıdık cıktı cok memnunum
Didemalkanendik Beylikdüzü devlet hastanesinde burak özköseye gidiyorum doğumumu medilife de yapıcm aynı dr um girecek