semranaksu283 kızlar 5-6 cm olmuş açıklıgım ikiz hamilelik 32+3 doktor 1 gün yatış verdi inşallah 35-36 yı görürüm dua edin ne olur🙏🏻😔 bebekler herşeyi iyi suyu falan ama benim acıklıgım var
Sude-96 semranaksu283 31. haftada bir santim açıklıkla yattım bir gece yatıp çıktım rahim ağzım kapandı geri, 5,6 cm olana kadar hissetmediz mi yani müdahale edilmedi mi? Yani kapanır mı bilmiyorum bir bilgim yok ama iğnenizi falan vurduysa doktor ciğer geliştirici korkmayın bir şey olmaz Allahın izniyle
dudininannesi semranaksu283 İkiz gebeliklerde çok yaşanan bir durum bu. Gönlünü ferah tut Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Bebeklerin durumunda bir sıkıntı yoksa korkmana gerek yok. Allah büyüktür canım 🌹
ZumrutHanim semranaksu283 kasilman varmi düzenli? rahim agzi kac mm? bebeklerin nst si nasi onemli olan bunlar. bende kasilmalar coktu. rahim agzi 2 gunde 43mm den 19mme dusup 2 cm de acildi ve acil sezeryanla alindi ikizlerim kasilma takibi yap nst iste
Gurbetten semranaksu283 Geçmiş olsun. Ama bana doktorum 30-32’leri görsek yeter dedi , ben de ona dua ediyorum. Korkmayın siz 32’yi geçmişsiniz inşallah 3-4 hafta daha dayanır bebişleriniz tabi🙏🏻
Gurbetten ZumrutHanim Kaçıncı haftanızda oldu bu kısalma ve nst ye kaçıncı haftalarda girdiniz acaba? Benim de kısalma var da doktorum haftalıj kontrol ediyor sadece
ZumrutHanim semranaksu283 Korkutmwk istemiyorum ama eşin hazirlikli olsun dogum cantan yaninda olsun kendin de hazirlikli ol uzulme hersey Allahtan metanet cok onemli ve psikplojin saglam olmalı