Minikcivcivv Mutlu pazarlar anneler 34 haftalığım bi süredir kasık ağrım var bazen geçiyor bazen çok şiddetli oluyor bu durumu yaşayan oldu mu sebebi nedir geceleri sağa sola dönemiyorum kalkıp oturamıyorum bile
2melekannesi_ Minikcivcivv yalancı sancı olabilir mi acaba uzanınca falan geçiyorsa korkmayın arada olması normalmiş o haftalarda braxton hicks kasılmaları diye geçiyor bir araştırın isterseniz
Zeynpnurr Minikcivcivv yalanci kasilmada olabilir enfeksiyonda olabilir idrardan sonra ortaya cikiyorsa bi idrar tahlili ver hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu cok gorulen bi durummus bol bol sivi tuket bol bol dinlen
merakliblog Minikcivcivv benim de oluyor 28 hafta ikizlere gebeyim genelde oturup kalkarken ve yatakta sağa sola dönerken oluyor. Kasıktaki kaslar sağlamlaşıyormuş ondan oluyor yazıyor nette hareket harici olmuyorsa dert etmeyin diyorlar
Minikcivcivv 2melekannesi_ baktım da biraz uzaninca geçiyor bazen gecmiyor anlamadım 🤭 birde bebek doğum kanalına girince ağrı oluyor filan yazıyordu da bilemedim daha doktor randevuma var ister istemez biraz tedirgin oldum
Minikcivcivv Zeynpnurr yok idrardan sonra çıkmıyor da salı günü kontrolüm var yinede yaptırayım idrar tahlili her ihtimale karşı. Teşekkür ederim 💙
Zeynpnurr Annemiz demir ve vitamin hapı kullaniyosaniz gaz ve kabızlık yapiyo onlar. Bol bol meyve ve doğal maden suyu iyi geliyor