Fatnur38 Kızlar adet günüm ama gelen giden yok ama agrıda yok gebe olmus olsam agrımı olurdu yoksa halen bir umut var mı
Duy_gu Fatnur38 ben adet günüm geldiğin de çok fazla ağrım vardı vucut alıştığı için gebe dahi olsan adet sancılarını oluyor canım
Tomrishatun Fatnur38 ilk gebeligimde bende hiç birsey anlamamıştım test yapınca hamileligi merhaba görünce inanmamıştım herkes farklı geçiriyor vücut anatomisi ile alakalı
nslhnyldz Fatnur38 vala benim adet olacağım gün kasık ağrım vardı dedim ha oldum ha olacam iki gün geçti hala ağrım var hatta dedim ağrıyor ama niye gelmiyor meğer hamileymişim 😅 şok olmuştum.
pims Fatnur38 benimde 10 gün geçti ne adet ağrısı ne bişe test yapıorum negatif napıcağımı şaşrdım kanda vermek istemiyorum çıkmazsa çok üzülücem die
Vefa55 Fatnur38 Umudun gitmesin bu belirtiler herkeste farklı olur Allah isteyen insanların kucağını boş bırakmasın rabbim hayırlısını bilir belki sende olan birşeyde bizde olmaz bu insan vücudu hepsi bir olmuyor
Vefa55 Evet bende 29unda öğrendim hamile olduğumu 30u adet gunumdu ama hala adet olucam sanıyorum ağrılardan dolayı belki kişiden kişiye degisiyordur
Fatnur38 Vefa55 benm dün ondan önceki gün ara ara agrım oldu hafif oldm dedm gttm bişi yoktu bugun sadce hafif belim agryo sol kısım
Vefa55 Fatnur38 herkeste farklı işte belirtiler sen sadece içini ferah tut istersen kanda verebilirsin yada idrar testi yap
Ozlem42 Fatnur38 ben 2 aydır 28 gün olurken 30 gün oldı diyorum belki bu ayda öyle eger öyle ise daha 2 günüm daha var nedense döngü günüm değişti