Surimsine Kızlar hep aynı konulardan sıkıldım valla biraz da bakım konuşalım Ben mıknatıslı kirpik almak istiyorum takması pratik olur ve uzun süreli kullanılabilir diye daha önce alıp kullanan memnun olan var mı acaba?
Fulyaaa1 Surimsine mıknatıslı kirpik bende de mevcut ama bana çok kolay gelmedi kullanımı uğraştırıyor :) bende yapamıyor olabilirim bilemedim
BeyRah Surimsine ben aldım bi hevesle bir kez bile takmayı beceremedim. Çok zor takması 🥴🥴🥴 yani en azından bana göre
Nnurdan Surimsine ben doğuma yakın İpek kirpik uygulaması yaptıracağım.Güvenilir yer varsa etrafında en güzeli en doğalı bu cnm ,daha öncede yaptırdım çok memnun kaldım.
Surimsine Fulyaaa1 trendyolda yorumlara baktım biraz ama içime sinmedi pek yol gösterici de olmadı açıkçası bazıları çok zor diyor bazıları eliniz alışınca çok kolay diyor 🤦🏼♀️ Peki mıknatısları belli oluyor mu?
Fulyaaa1 Surimsine canım nasıl anlatim bilemedim ama çok zor gerçekten bi tarafı takarken diğer taraf bozuluyor felan. Bayadır kullanmıyorum kullanmaktan kastım sadece deneme amaçlıdır. Sanki mıknatısları havaya kalkmış kopmuş sanırım çok yararlı birşey değil yani🌸
BeyRah Surimsine tutturabilirsen yapışır da, sen daha diğer kirpiği yaklaştırırken uzaktan kapıveriyor 😂😂 Ya ucunda kalıyor ya ortasında 😂 çok zor valla yapana helal olsun 😂
Sevgi1312 Ben de aldım cok hoş pratik görünüyor ancak takması kullanması bence cok zor bi defa zor güç başardım onda da hiç tahmin edildigi gibi durmadı 😄
Surimsine Fulyaaa1 teşekkür ederim ben de baya heves ettim ama işe yaramayacaksa boşuna almaya gerek yok tabi
Surimsine Nnurdan ipek kirpik çevremde yaptıran arkadaşlarım var ama çoo dökülüyor hatta bir arkadaşımın bir gözünde hiç kalmamıştı bir gözünde kalmıştı😁😂