15kasim Bebek makat geliş ama genede belki son sn bile döner diye perine masajı yapmak istiyorum siz kendiniz mi yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ? Yoksa eşleriniz mi yardımcı oluyor zira göbekten nasıl yanaşırım bilmiyorum 🙈😂
Semihanim 15kasim 36. Haftada başlıyam ben de nasıl yapılır bilmiyorum Bebeğin dönmeai için bazı harketler var yap onları canım. Kalça koltukta başın yerde olacak şekilde 30 sn 5 set.
15kasim Semihanim ah sürekli yapıyorum yer siliyorum ama yok dönmüyor napcam bilmiyorum belki bi umut döner dedim ama dönmezsede artık mecbur sezeryan görünüyor
Semihanim 15kasim sağlıcakla gelsin de canım çok sıkıntı yapma kimisi tam pozisyonu alıyor ama baska sebepten sezaryene gidiyor son dakika.
AysenurPervan Ben de aynı durumdayım perine masajına başlamak istiyorum fakat bebiş ters durdukça içimden de gelmiyor, hiç dönesi yok gibi 😔
15kasim AysenurPervan gerçekten bende o haldeyim inanın yapcam ama diyorum sonra aman yani uğraşma nasılsa sezeryan görünüyor 🥺ama son sn bile dönenler varmış galiba başlayacağım artık yapmaya 😬
Minnikannee Merhaba 🙋🏻♀️ Benimkide dönmeyecek sanmıştım ama 35. Hafta da aşağı dönmüş siz perine masajını yapın som hafta bile dönebiliyor bebişler 🌸
15kasim Semihanim ay kesinlikle öyle Allah hayırlı doğum versin ikimizle sağlıklı olalım hiç önemli değil