1408 Eşi varikosel ameliyatı olup daha sonrasın da sorun yaşayan oldu mı acaba iktidarsızlık sertleşme gibi ya da böyle bi sorun oluyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Dilara0638 1408 benim eşim çok uzun zaman önce olmuş yaşıda küçükmüş evlide değildil o zamanlar ama biz evlendikten sonra böyle bir problem yaşamadık biraz ileri hareketliliği düşüktü spermlerin onuda biraz tedavi biraz beslenme derken düzelttik
Semihanim 1408 eşim ameliyat oldu devlette birkaç ay önce herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. Öyle bir durum varsa muhakakk gözüksün doktoruna
1408 Dilara0638 ya belki ondan değildir ama neyden anlamadık covid aşısı da oldu Bir şey etkiledi ama anlamadık kafasına taktı eşim üzülüyorum çünkü o ameliyatı da benim dememle olmustu vicdan da yaptım
Semihanim 1408 saçmalamasın muhakakk gitsin eşin gibi bir çok erkek sıkılıyor doktora gitmekten ama bazı şeyler fazla bekletilmemeli ilerde daha büyük problem olur. Başka doktora yönlendir bence
1408 Semihanim konuştuk doktorumuzla o ameliyat sertleşme sorunu yapmaz dedi alakası bile yok dedi. Acaba covid aşısı oldu onun yan etkisi ki bilmiyorum
Semihanim 1408 eşimde aşı oldu onla alakalı değildir canım bence psikolojik de olabilir olöadı başka doktora da sorun bir sebebi vardır illaki