Cicekkiz1 Merhaba kızlar. 40+3 olduk kızçemle ama onun gelmeye hiç niyeti yok. Sanırım Ekim annesi derken Kasım annesi olacağım😄 var mı bizim gibi bebesi nazlı olan 🤭😄 Neler yapmamız lazım acaba ya. Gelsin artık sıkıldım beklemekten 🤢
ipeknazinannesi Cicekkiz1 merhaba 40+3 ten benden de bir selam 👋 sanırım Kasım annesi olacağız. Artık o kadar sıkıldım ki bi an önce alayım kucağıma diyorum ama günler ilerledikçe korku stres daha da artıyormuş onu anladım. Şimdi de kaka yapacak mi yiyecek mi hareket ediyor mu vs diye düşünmekten kendimi alamıyorum ☹️
birmavihikayesi Cicekkiz1 40+0 gelen giden yok hiç bir belirti yok açılma yok bebek kanalda değil doktor beklemeye devam ettiriyor 😓
Cicekkiz1 ipeknazinannesi ben de aynı düşünceler içindeyim ya cok endişeliyim. Bi de doktor hastane değişikliği yapmak zorunda kaldım mecburi. Bakalım neler olcak
prensesimveannesi Gulsah41 benimde 39+6 da suni sancı ile başlatıcak doktorum çarşamba günü çok korkuyorum heycan desen var 😭
ipeknazinannesi Cicekkiz1 benim henüz kanala bile girmemiş dolanıp duruyor karnımda. Kanala son anda girer diyende var ama ya girmezse boşu boşuna suni alıp sezaryen olursam diye de korkuyorum 2 yaşında bi kızım var uzun yatmak istemiyorum hastanede geliverse sancım evde çeksem sancımı doğuma gitsem sadece hemen taburcu olsam istiyorum off off çok çok stresliyim 😞😞😞
Gulsah41 prensesimveannesi bende dünden beri korku ve heyecan içindeyim neler yasicam hiç bilmiyorum b bnim doktorum suni sanci değil de fitil ile başlaticak eğer biraz açılma olursa bnim isteğimle suni vereceğini söyledi inşallah sadece fitil ile hallederiz
prensesimveannesi Gulsah41 benim doktor hiç fitil falan demedi direk suni ile başlayalım dedi 🙄🙄 umarım çok uzun sürmez hemen sancımız açılmamız olur kucağımıza sağlıkla alırız bebekleri o kadar sancıdan sonra sezeryan olmak istemem 😭
Cicekkiz1 ipeknazinannesi yaa inşallah girer Bian önce. Benim kanala girmiş aşağı gelmeye de başlamış ama sancı vs hiç yok😐 benim de 26 aylık oğlum var. Fazla hastanede kalmak istemiyorum ben de😊 zaten oğlumu nasıl bırakıcam diye sürekli ağlama krizleri tutuyo beni
00ayae96 Cicekkiz1 bende 40+2yim ekim derken kasıma geldik doğmuyo bebiş resmen bnde bilmitorum napcaz gidp geliyorum hastaneye sancımda yok.
00ayae96 Cicekkiz1 rabbim kolaylık versin. Bana rahim ağzı kapalı demişti en son yarın tekrar gdeceğim ama randevu bulamadığım için acile gidiyorum ne kadar ilgilenirler bi fikrim yok 🙄