Defne-06 Kızlar 32. Haftadan beri bebeğim baş aşağı pozisyonda. Suan 38. Haftadayım kanala girmesini bekliyorum. Ara ara vajinamda baskı hissediyorum ve dün geceden beri de batma hissi var. Acaba kanala girmiş midir? Sizin belirtileriniz neler?
Minoo01 Defne-06 Nasıl anlaşılır bilmiyorum ama benim doğumdan 1-2 hafta önce karnım aşağı düşmüştü. Bariz belliydi aşağı düştüğü. Yani bu belirti oluyor sanırım 🤷🏻♀️
Tugce-ylds Defne-06 canım İnan anlaşılmıyor ya 39+1 deyim 37 dem beri baş aşşağı duruyor karnımda çok düştü artık ama bir türlü kanala girmiyor kasıklarımda ağrı batma da var
Pastaneusuluislakkek Defne-06 benim 31 haftadan beri kanalda, bugün 37+6 yım. Kanala girdiğini çok şiddetli pelvik kemik ve kas ağrısıyla anladım. Ve karnım halan top gibi🤣 kemiklerinizde aşırı ağrı baskı ve batma oluyor
Meleklerimmm3 Defne-06 cuma günü sezeryan olcam 1 haftadır bacak aramda acayip baskı var yatarken kalkarken özellikle yürürkende heran çıkacak gibi oluyor ama kanalda mı bilmiyorum benmki 7. Aydan beri baş aşağı zaten
Defne-06 Tugce-ylds aynı şeyler bende de var. Batma var her defasında bu sefer kanala girdi diyorum ama girmemiş 🤷🏼♀️ Kafa yapısı da biraz büyükmüş belki ondandır.😌
Ruyalaralemi Benimde karnım aşağıda dün sümüksu akintim geldi baya bebeğimin başı aşağıda dedi doktorum dünden bu yana çok hareketli sertleşme oluyor karnımın altında bugün gidecm zaten doğuma 2 haftadan az kaldı sezaryen
Defne-06 Pastaneusuluislakkek kanalda epey uzun durmuş😌 sağlıkla gelsin🙏 Bebekler kanala girince doğum çok yaklaşıyor diye biliyordum. 🤷🏼♀️
Pastaneusuluislakkek Defne-06 ilk doğumlarda öyle değilmiş sanırım, bebek erken girermiş kanala. İkinci doğumda doğum çok yaklaştığında girer dedi benim doktorum. Benimki 31 haftadan beri kanalda bugün 38 bitiyor 🤣 gelen giden yok henüz😅