Betl2525 Kızlar son aylar özellikle geceleri siz de çok terliyor mu sunuz en çokta enseniz, ateş basıyor mu sizede
cinardefnemoms Betl2525 ben terlemiyorum ama saga yatıp uyusam dönemedigim için bi yanım uyuşuk kalkıyorum yataktan kalkmaz zulüm sabaha kadar aynı tarafa yat dur 🙄
S02_ Betl2525 ben göğüs aralarım çok terliyor ve kaşınıyor bide hiç rahatım yok sürekli dönüyorum zerre uykum gelmiyor
cinardefnemoms Betl2525 son zamanlarımız az daha sabır doğumdan sonra bebislerde zorlmassa bizi horlaya horlaya yatarız inşallah 🤣
acemianne78 nefizemoustafa aynı durumdayım pijama kalın filandır diye iki tane değiştim fayda etmiyor yine elim ayağım yanıyor 🔥
Black-34 Bende aynı pozisyondan sıkıldım bi doğurayım gergedan gibi atlayacağım yüz üstü yatağa 🤣🤣🤣🤣🤣sonra bi ohhh çekeceğim atlarken 😁😁bıktım yahu yan yatmaktan belim koptu resmen yan dur yan dur
Aysebln Betl2525 terleme her zaman yok ama mide yanması beni öldürüyor resmen damacana ile yaşıyorum gece boyu kaç kez uyanıp su içiyorum son 5 hafta kaldı dayan diye avutuyorum kendimi 😀