Ay_buke0001 Arkadaşlar 32 haftalik gebeyim bogaz agrim vardi iki gundurde öksürüyorum bugün çok siddetlendi gogsum acio artık ciğerlerim sızlıyor en etkili nsl geçirebilirim cnm ćok yanıyor ićmedigim yemedigim bişey kalmadi diye düşünüyorum
gulcanh08 Ay_buke0001 pekmez tereyağı karışımı ve ayağının altına sarımsak ezip zeytinyağı ile karıştırıp sürmek de iyi geliyormuş. Birkaç gece tekrarla ama canım. Evde yaptığımız bazı bitkisel şeyler daha çok öksürtebiliyor ciğer temizlemek için. O yüzden bir doktora görün bence kesin.
Havva-celik Ay_buke0001 canım ıhlamur iç balla zencefil karıştır ye gece yatmadan önce ıhlamur içip yatabilirsin günde 3 litre su iç bende çok hasta olmuştum 8 gün hep öyleydim karnım acımıştı artık doktorum bunları söylemişti birde parol içebilirsin demişti
Fatmelif Ay_buke0001 aynı şeyleri yaşamış biri olarak hiç beklemeden 3 diş sarımsağı ez üzerini geçecek kadar saf zeytinyağı koy iki saat ağzı kapalı bir kavanoz da beklet ayak tabanına sür çorap gıy uyu kalktığında farkı göreceksin benim tek seferde geçti öksürüğüm darısı başına inşallah 🥰