Oznurcakir Adet ağrım gibi sancım oldu kasik ve sırt ağrısı çok korkuyorum transferin 7. Günü adet günüm bide . Adet mi olacam acaba 😔
autumn Oznurcakir bende de 8. 9. gün gibi bütün adet belirtileri olmuştu adet olacağım kesin diyordum hatta eşime çok ağlamıştım bütün belirtiler var diye ama kan testi pozitif çıktı elh kötü düşünmeyin ins sağlıkla hayırla tutmuştur 😇
Deletedmom_33 Oznurcakir Adetiniz baslamazsa yarın erken test yapabilirsiniz benim 8.gunde çıkıyordu hep. Birde bende de 2.de hafif kasık ve sırt ağrıları oluyordu
Emlyyy Oznurcakir yerleşme ağrısı olabilir korkmayın bence hatta transferin 9. Günü kanaması olan arkadaşımın betasını 10. Günde yaptılar korktukları için sonuç pozitif oldu umarım sonuç gönlünüze göre olur
Tomrishatun Oznurcakir piskolajik olarak günler geçtikçe oyle düşünüyorsunuz bende her lavaboya girdiğimde tutmadı adet oldum galiba diye bakıyorum transferimiz 10 gunu
Oznurcakir autumn hayırlı olsun canım , valla gece o kadar korktum ki anlatamam çok şükür şuan yok ay Allah’ım dedim adet oldum korkudan bakamıyorum da 🤲😊😁
autumn Oznurcakir zaten bildiğim kadarıyla test gününe kadar adet olunmuyor aldığımız ilaçlar adet olacak olsak bile birkaç gün öteleyebiliyormus sizin test günü ne zaman
Oznurcakir Deletedmom_33 inşallah transfer gününü saysam yarın 8 oluyor bende idrar vermeyi düşünüyorum biomiyorim belki de sabırlı olsam cumayi beklerim 😁😊
Tomrishatun Oznurcakir piskolajik olarak günler geçtikçe oyle düşünüyorsunuz bende her lavaboya girdiğimde tutmadı adet oldum galiba diye bakıyorum transferimiz 10 gunu