Gamzebrb Pamugunannesi1 oyyyy teyzesi yesin yaaa 40 bin kere maşallah benim sabrımın sonuda böyle güzel olursa beklerim valla 😂 adını ne koydun canım
Seda_nrr Pamugunannesi1 kızzzz adaşım hemde ne leydiiii is 😂😂 okadar rahatımki ahshshhs 2 gün sonra postunu gördüm sen düşün 😂😂
Pamugunannesi1 Seda_nrr Kıııız bacım sen doğurmuşsun vayyy ben nerelere gidem bir kaç post psikolojimi bozdu o yüzden sildim sonra dedim benim kankamsular merak eder hemencicik indirdim 🤭🤭🤭🤭
Gamzebrb Pamugunannesi1 bi berzan bide aren var aren olsun dedim en sonunda onuda etrafımdakiler soğuttular sağolsunlar bi türlü bulamadık 😂
Mom5444 Pamugunannesi1 4 ay 25 günlük oldu bile canım 🌸 sağol sorduğun için ben giriyorum burayada ama artık happy kidsi daha aktif kullanıyorum burada giden geri gelmedi kimse kalmadı diyebilirim 😬 sen nasılsın büyü dü mü oğlan 🧡
Pamugunannesi1 Mom5444 Ay maşallah hemen büyüdüler 🤗🤗 Büyüttüm ya 2,5 aylığız 🥰🥰 Burda bir kaç post çöke etkiledi beni o yüzden silmiştim geri yükledim🤭🤭
Mom5444 Pamugunannesi1 maşallah canım 🧡 bende happy kidse geçtim ☺️ Orada daha aktifim daha bebekle ilgili şeyler olduğu için takılıyorum bol bol 🌸
Gamzebrb Pamugunannesi1 bende areni çok beğendim hatda burda post açtım hangisi olsun diye arene karar verdim etrafımda bir kişi bile güzel demedi herkes one öyle ariel gibi dedi soğuttular beni
Pamugunannesi1 Gamzebrb Ayy sanki doğuracak olan taşıyacak olan onlar anca çene çalıştırmışlar. Size ne yani çok güzel isim deseler ağızları yamulacak.Aren koy hatta şimdiden öyle sevmeye başla kimsenin ağzına bakma onlara konuşmak yorum yapmak olsun 😒