GulcanDongel Başlıkta belirttiğim gibi bir aylık bebeğim öğlen bir de yaptı bidaha yapamıyor ne yapsam da yapabilir, sürekli sırtına karnına hafifçe masaj yapıyorum ama faydası yok, yapmak için zorladikca kızarıyor agliyo, lütfen bilgi verir misiniz..
Merveelisa GulcanDongel karnı sert mi masaj yapın bebek yağıyla havluyu ısıtıp koyun yediğiniz bsy sutunuzden geçip kabız mi yaptı acaba kayısı flan yeyin yada hosafini için
GizemSckn GulcanDongel Kuzum makat kısmına hafifçe zeytinyağ sürmeyi denedinmi , bağırsakları gelişme sürecinde olunca olabilir böyle, aşırı sıcak olmayacak şekilde belden aşağısını suya sok karnına hafifçe masaj yap bide istersen… Birde 3 gün boyunca yapmazsa bir kerelik “Gliserin fitil” alabilirsin eczaneden ama yarım kullanabilirsin , bu arada ben çocuk doktoru yardımcısıydım ordan biliyorum tabikide kendi doktorunada danış kuzum sevgiler🥰
2-prensesannesiii GulcanDongel öğlenden beriyse normal telaş yapmanıza gerek yok. Anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar normal dedi benim doktorum
GulcanDongel Merveelisa dayanamayıp Bi kaç tane kestane yemiştim o mu dokundu bilmiyorum, onu öyle gördükçe kendime kızıyorum keşke yemeseydim😢 karnı sert değil normal gibi.
GulcanDongel metehaninannesiii gece durmayinca bide sütun fazla yeterli olmamasindan iki defa gece mama vermiştim, sanırım o yaptı. Normal de günde 10dan fazla yapardı bugün yapmıyo.
Merveelisa GulcanDongel bakın internetten kestane sütten bebeğe kabız yapar mı diye karnın yumuşak olması iyi en azından
GulcanDongel GizemSckn dediğinizi uyguliycam çok teşekkür ederim, pazartesi bir aylık kontrol var o gün yine sorarım doktora içim rahat etmedi sormak istedim. Çok sagolun ❤️
Merveelisa GulcanDongel yediğin herşeye önceden bak internette ne gaz yapar ne yapmaz yaziyo sende bebekte işkence çekmeyin uykusuz kalmayın üzülme bazen olur öyle bebekler çok hassas yarına geçer 💕
Rceyda GulcanDongel benim bebeğim 44 günlük 4 günde bir yapıyor bazen 5 doktor normal dedi hc aynı gün iki kere yapmadı ilk günler hariç. Gaz sancısı çekiyor olabilir bebeğiniz telaşlanmayın.
GulcanDongel Rceyda Gaz sorunumuz hep var bu sefer ki yapamama sorunu. Cevabınız için teşekkür ederim.
MinnieMouse GulcanDongel 10 gune kadar yapmamasi normal bazen olabiliyo. Yedigin seylere dikkat etmeye calis canim kendini suclama tabi ki ama yapar mutlaka canini skma. Sen strese girersen o da giriyo 🤗
GulcanDongel MinnieMouse ediyorum etmez miyim hiç, dediğim gibi kestane yedim he bide ayran içmiştim oda yaptı galiba 😢
GizemSckn GulcanDongel Bugün bi kez yapmış ya kuzum sıkıntı etme , o ıkınmalar kaka yapmadığı anlardada olucak, birde ilk defa mama verdin sanırım bağırsaklar onuda tolere etmeye çalışıyor ondan da olmuştur. Sen masajlarını yap karnından yanlarından aşağıya doğru sıvazlar gibi 🥰 Gaz problemleri de 3.haftadan sonra başlıyor, muhtemelen onlarıda yaşamaya başlamışsınız 🥰Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüsün inşaallah🤲🧿
GulcanDongel NeseA kaç kere yatırdım sırtını sivazladim ama fazla sevmiyo öyle yatmayı agliyo, fazla yatiramadim, umarım yarın yapar strese girdim inanki🤦♀️
GulcanDongel GizemSckn yok gaz sorunu doğduğundan veri var mamayi da doğduğundan beri veriyorum ilk aptamildi, şimdi ki bebelac, kaç gündür verdim böyle olmadı, sanırım kaka düzeni değişiyor. Allah razı olsun bu arada çok sagolun 😍