portakalcicegii Kızlar hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Aşırı bir Boğaz ağrısı yaşıyorum 😞 bu nasıl geçer allah aşkına. Sarımsak yedim pekmez limon, nane kaynattım. Pastil kullandım ama rahatlama denen birşey yok 😞😞
ikicanbirbeden portakalcicegii Canım çok geçmiş olsun aynı sorunu geçen hafta perşembe yaşadım sonrası gribe çevirdi.. boğaz ağrısına yapmadığım şey kalmadı en son elma sirkesi ile gargara yaptım ertesi güne geçirdi yutmadan gargara yapmanı tavsiye ediyorum
Artteachermom portakalcicegii bende aynıyım hatta dün 2 serum yedim de öyle biraz kendime geldim malum ilaçta kullanamıyoruz. Dr un bana dediği sürekli sıcak suyla buhar yap boğaz yolu nemli kalırsa ciğere inmez. Birde limon bal sıcak su ılıkken iç. Yiyecek içecekleri ılık tüket her zaman. Dut pekmezi varsa çok etkili yoksa üzm pekmezi tereyağ sabahları kızdır iç. 3 gecedir boğaz ağrısından uyuyamadım bugünde burun tıkanıklığından uyuyamıyorum boğaz ağrım hafifledi
portakalcicegii ikicanbirbeden ayy öğlenden beri yapmadığım kalmadı çok garip duracağına ilerledi. Şimdide pekmez limon yedim normalde yakması gerekirken yakmadı bile. Evde üzüm sirkesi var onla yapsam olur mu 😔
ikicanbirbeden portakalcicegii bence olur bu geçe idare edersin ama yarın elma sirkesiyle devam et allahım şifa versin bide varsa evde zencefil minik bi parça kes onu em acısını çıkar
portakalcicegii ikicanbirbeden kız sarımsak turşusu yedim yine fayda etmedi. Çok mı tahriş ettim diye düşündüm
ikicanbirbeden portakalcicegii seni çok iyi anlıyorum bende aynısını yaşadım boğaz ağrısı gibi de değildi böyle bi acı yara gibi sanki yanıyordu boğazım sirke geçirdi sana da iyi gelir umarım
portakalcicegii ikicanbirbeden aynısını yaşıyorum şuanda. Nette sirke limon tuz karışımı gördüm onu yaptım ayy yaktı resmen inşallah şifa olur 🤲🏻
portakalcicegii Artteachermom kuzum ben hamile değilim ama ilaç kullanmayı istemiyorum . Ne duyduysam yaptım öğlenden beri faydası olmadı ilerledi baya. Sistit olmuştum ondan dolayı zaten sürekli limonlu su içiyorum bende şaşırdım sadece dün biraz soğuk gelmişti su öyle içtim, ona bağladım ama umarım virüs falan değişimdir. Hafif burun akıntısıda başladı vallahi korkuyorum.
portakalcicegii Artteachermom şimdi sirke limon tuz karışımı yaptım ondan içtim bir kaç yudum biraz rahatlattı gibi değişik bir his. Tereyağ yerine sıvı yağ yapsam olur mu ? Bir kaç saat sonrada onu yapıyım 🤷♀️