Esma29 39+0 haftamdayım ve bebek kanala girmemiş yukarıda duruyor. Normal doğum istediğimden dolayı bekleyeceğim günümü. Sizin nasıldı önerilerinizi alabilir miyim
MucizemE Esma29 bizim de 38+4 kanala İnmemiş 39 haftalıkken muayenem var eğer hala inemediyse normal Doğum yapmaktan vazgeçicem gibime geliyor
gmzhrn Esma29 bende 38 haftadaym bebek askı yapmıyo ama doğum sancılarım geldi. Bu hafta olur dedi dr.
Sulemrahkuzey Bende 39 haftaya kadar bekledim gelmemişti doktor muayene etti kanala hiç girmemiş dedi mecbur sezaryen oldum
Nisanurr Sulemrahkuzey canım neden mecburi oldun ki benimde oğlum kanalda değildi ama ben normal yaptım
Nisanurr Benimde oğlum kanala girmemişti 39+0da yaptım doğumumu ebeler karnıma bastıra bastıra kanala sokturlar
Zeynepgamze Ben 40+2oldum bugün gittim doktora cumartesi karar vereceğiz nasipse 1 saatte de girebilir bu çok büyük bi sorun değil bir sakınca yoksa bekleyin derim
Bsra26 Zeynepgamze bende bekleyenlerdenim 40+3 bugün ve yarın sabah yatis olucam suni sancı vericekler inşallah olur. Genede bekle derim ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi. Kilosu fazla olmasından dolayı ben tam 41doldurmak istemedim .
Zeynepgamze Bsra26 hmm bahsettiğim tersliklere kilo da girebilir muhtemelen benim de aynı verecekler fırsatınız olurda süreci yazarsanız çok sevinirim hayırlı doğumlar inş çabucanak olur kavusursunuz🤗
Nihlem Bende 39+4 deyim kızımı bu gün doğurmuştum 3sene önce normal ama kardeşi daha nazlı çıktı gelmiyo resmen Ağustos’a sarktı doğumum 3gün geçsin gelmezse gidicez bakalım ne dicem doktorum kızında da açılmam olamamıştı kendiliğinden suni sancıyla doğurmuştum sanırım Buda direk suni sancı olucak 2. Ler kolay olur diyorlar ama inşallah